Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Silnik sie zagotowywuje i wyrzuca wode pomocy..

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
bad boy gang

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 20:18    Temat postu: Silnik sie zagotowywuje i wyrzuca wode pomocy.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wec tak pewien czas bylo wszystko ok a teraz pochodzi chwile silnik dostanie ze 100 stopni ciepla i mnie wode wyrzuca Ekhm... pomocy .
dziekuje

Poprawiona nazwa tematu Smile //stasiu126p
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze zatkana chodnica lub ktorys waz??
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bad boy gang a nie masz czasem przegrzanego silnika ??

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
wojtekk_17

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo termostat padnięty.
Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis sie dowiedziałem ze sa jakies termostaty które otwieraja przy nizszej temperaturze moze to to ??Stasiu126p a co ma do tego silnik przegrzany ??to by chyba kopcił chyba ze ci o uszczelke chodzi ale ze dwa miesiace temu wymieniałem Ekhm... a silnik jak z 30 min popracuje to ma gdzies 100 stopni wkurza mnie to bo bez termostatu jest wszystko dobrze
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 07 Kwi, 10 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli masz termo walniety nie otwiera Ci wtedy kiedy powinien i masz tylko mały obieg otwarty a nie duzy na chłodnice Wink
teraz na lato to wyjąć termostat i loozik Razz

Powrót do góry
swiety

PostWysłany: Pon 26 Kwi, 10 14:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
teraz na lato to wyjąć termostat i loozik Razz

albo kupić nowy, 10zł to nie majątek
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 26 Kwi, 10 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo i tak Smile
Ja mam termo już na wykończeniu że jest prawie ciągle otwarty i jest okey Mr. Green

Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Pon 26 Kwi, 10 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra juz nie aktualne ten swap juz nie istnieje teraz jest nowy ppomysl
Wiec zamykam Very Happy //stasiu126p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński