Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Silnik 899 z skrzynia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Smoke (Rybnik)

PostWysłany: Nie 10 Sty, 10 13:14    Temat postu: Silnik 899 z skrzynia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich nurtuje mnie pytanie czy można wsadzić silnik z seika 899 z skrzynia biegów a jeśli idzie to co trzeba zrobić? zależy mi na 5 biegu wiem że można dać skrzynie z skody rapid ale chciałbym z seika skrzynie. Pozdro 4 all
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Sty, 10 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smoke pytaj kolegi Sebcyca i zobacz jego poczynania w temacie o swapie w bisie tye ze tam montuje wiekszy silnik centralnie.

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Sty, 10 15:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet nie musisz pytać. Zajrzyj sobie do tematu sebcyca o jego bisie, pooglądaj zdjęcia i zobacz jak bardzo trzeba ingerować w nadwozie, żeby taki zestaw umieścić (co prawda sebcyc montuje inny silnik i skrzynię, ale mniej więcej tak samo to powinno wyglądać). O czasie potrzebnym na wykonanie czegoś takiego i kosztach chyba nie trzeba wspominać... Wink
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński