Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
schemat podłączenia nanoplexu

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 20:12    Temat postu: schemat podłączenia nanoplexu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam potrzebował bym schemat jak podłączyć nanoplex w elegancie na krótko tak aby wszystko działało kiedyś natknołem się na taki schemat ale teraz za ch**a nie mogę go znaleść
ps. schemat jest potrzebny po to bo kolega chce sprawdzić silnik z ela ale instalacją elektrychną zainteresowali się już złomiarze a silnik trzeba przetestować
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po lewej stronie w komorze silnika poszukaj przy ścianie pomarańczowego przewodu, jak dasz na niego 12V to masz włączony zapłon

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tyle to sam bym se dał rady ale własnie całej elektryki nie ma moduł jest z cc kupiony i cewka wysokiego napięcia też zakupiona no ale kabli nie ma więc po to mi jest potrzebny ten schemat podłączenia nano ...
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki właśnie o to mi chodziło
temat do zamknięcia

edit: zamykam \\ arek
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński