Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
(s) 126 swap 1.0

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
sensor

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 22:47    Temat postu: (s) 126 swap 1.0 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I nadszedł czas kiedy się muszę rozstać z moim maluszkiem niestety finanse nie pozwalają utrzymać dwóch samochodów (mam jeszcze drugi do jazdy na codzień ).A więc do rzeczy;

elegant 95r autko po remoncie blacharki nowe progi oba przednie błotniki,pas przedni podłoga zdrowa,zawieszenie obniżone.Auto ma również odświeżony lakier.Rok temu postanowiłem się pobawić w wstawiłem do niego silnik od uno 1.0.Silnik połączony jest ze skrzynią maluchowską.Sprzedaje na stalowych felgach.Samochód generalnie jeszcze do małych poprawek (głownie hamulce )przegląd jest do czerwca a oc się już skończyło..cena jest śmieszna przy takim nakładzie pracy i pieniędzy no ale nie chce żeby stał i się marnował może komuś jeszcze posłuży a na pewno tak będzie.cena 1700 do nego.
zapomniałem dodać jest też nagrzewnica z bisa wsadzona i podłączona:)
foto;
[img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img]

Ostatnio zmieniony przez sensor dnia Czw 26 Sty, 12 13:58, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 0:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekam na fotki... Laughing
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co z hamulcami, oryginalne są czy z przodu tarcze??
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 19:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On jest skończony? bo coś wydechu nie widzę...
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydech to jest, ale wentylatora na chłodnicy zabrakło ...

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Czw 26 Sty, 12 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak by szedł na częsci to jestem zainteresowany nagrzewnicą i może flnsza Very Happy
Powrót do góry
sensor

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 10:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wentylator jest tylko go ostatnio wyjołem bo działałem coś z przodu hamulce tarczowe mam tylko nie założone a wydech jest tylko schowany Razz
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 1:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie można tą furę obejrzeć? TSA?
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 10:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

woj. świętokrzyskie Sandomierz Smile
Powrót do góry
sensor

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 7:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chętni???ewentualnie zamiana na coś Blee
Powrót do góry
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 9:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym chetnie pomyslał ale obecnie mam 1100 i malucha XD a zanim bym sprzedał to pewnie juz ktos od cb kupi. Bo własnie boli mnie w maluchu moc i ładowanie a silnik z Uno rozwiazuje oba problemy a nadal jest maluch...a tu kicha : /
Powrót do góry
sensor

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 14:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekam na propozycje ni ukrywam że pilnie Blee
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Czw 09 Lut, 12 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile chcesz za flansze i mocowanie silnika? ;p
Powrót do góry
sensor

PostWysłany: Wto 28 Lut, 12 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

up cena do sporej negocjacji.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński