Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ringi skad i jak zalozyc??
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kable juz podciagnołem wiec mam już z głowy bezpiecznik tez jest teraz czekam aż guzik przyjdzie.Jeden zepsuty reflektor rozkleiłem metodą w garnku teraz skleje na klej zobacze jak bedzie se trzymać w niedziele już ringi powinny być na aucie i świecićSmile
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszel1510 ciekawy jestem jak klej bedzie trzymał napisz jak skleisz i przejedziesz kilka km po "naszych drogach" życzę Ci zebys nie zgiubił szkła

tak ma wyglądać Wink mam nadzieję że już niedługo Cool
http://www.terytorium126p.pl/forum/post101449.html#101449
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jeżdżę już pół roku, po "Naszych drogach" i to na glebie więc trzęsie jeszcze lepiej, a lampy składałem na porządny dwu składnikowy klej, a nie jakiś shit za 5zł

Próbujesz być mądry i ośmieszać inne rozwiązania niż twoje (Bo ty przecież znasz x ludzi którzy tak mają) ... podejście do sprawy jak przedszkolak do grabków w piaskownicy, moje jest najlepsze, bo jest moje, i paru kolegów z piaskownicy z innej dzielni też takie mają i mówią że są najlepsiejsze

nc Rolling Eyes Laughing Laughing

jeżeli on zostanie memberem, to ja tym bardziej utwierdzę się w przekonaniu że na psy ten klub zszedł

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 12 Cze, 09 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzyto jest bez znaczenia bo juz zszedł Laughing
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 8:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzypokaż mi gdzie napisałem

Ozzy napisał:
moje jest najlepsze, bo jest moje

po prostu doradzam a że wiem ze sylikon daje rade więc go polecam a to Ty zachowujesz się jak małe dziecko i cały czas coś Ci nie pasuje daj se na wstrzymanie

Powrót do góry

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 12:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sorry kolego, ale nie jestem idiotą i twoja wypowiedź cytuję:

Patrick napisał:
kaszel1510 ciekawy jestem jak klej bedzie trzymał napisz jak skleisz i przejedziesz kilka km po "naszych drogach" życzę Ci zebys nie zgiubił szkła

to wyraźna aluzja, że twój sposób jest najlepszy, a jeżeli nie wiesz co to aluzja (bo i tak może być że pisałeś w tym tonie nieświadomie) to zapraszam z powrotem do podstawówki polskiego się uczyć.

za długo tutaj dawałem sobie na wstrzymanie i nie toleruję robienia drutów (nie to co połowa forum) bo mi szkoda tych maluchów Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Ozzy interpretuj dalej wszystko na swój sposób Crazy ja już kończe tą zabawę z Tobą bo to żałosne jest, jak chcesz to sobie gadaj co chcesz mnie to nie rusza...

Powrót do góry
Krzy´sko_90 (Ciosaniec,woj. Lubuskie)

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
nie toleruję robienia drutów

to trzeba było wogóle tych kloszy nie ruszać...
bo Ty niby tego nie tolerujesz a sam to robisz!!!
czy użyjesz kleju czy sylikonu...
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krzy´sko_90 chłopcze, z definicji DRUT to robienie czegoś na odpie*****, a nie nazwa kiepskiej modyfikacji Laughing Laughing

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokój mi tu!!!! bo później na zlotach niebędzie mogli na siebie patrzeć
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staszekv przepraszam za moją irytację, ale jak mam reagować? kiedyś tutaj nikt nie tolerował druciarstwa, a teraz nic nie można napisać bo państwo policyjne nie śpi. Dodatkowo zostałem nazwany trollem przez 'prezesa' co tylko powiększyło moją irytację ale i zdanie moje na temat tegoż klubu ogląda dno od spodu. Teraz wszyscy którzy nie liżą słoneczka i nie boją się odezwać, będą nazywani Trollami??
to już nawet pod żałość nie podchodzi

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 7:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ozzy wiem , ale to już wygląda jak byście na siebie skakali do gardła
Powrót do góry
Krzy´sko_90 (Ciosaniec,woj. Lubuskie)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
Krzy´sko_90 chłopcze, z definicji DRUT to robienie czegoś na odpie*****, a nie nazwa kiepskiej modyfikacji

czyli sugerujesz że metoda Patricka to druciarstwo równie dobrze i Twoją można tak nazwać Wink
każdy ma swoje metody...i nie można od razu ich krytykować na starcie...Ty chwalisz tą którą zastosowałeś,a ja np. chwale metode Patricka... Wink
nie mam zamiaru skakać do gardeł tak jak to stwierdził staszekv Wink nie o to mi chodziło.
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 0:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę że kolega dalej nie wie co to jest Drut.... wiesz, generalnie Silikon nie służy do klejenia a szczególnie szkła i metalu.... dlatego uważam że to drut, a ja użyłem prof. kleju do takich właśnie materiałów. Silikonem można se brodzik i wannę uszczelniać. kończe bo mi szkoda liter na klawiszach a i tak już mocno sfatygowane

Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 8:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie koledzy, podobnych modów nie robiłem, ale silikonu używam do klejenia, oczywiście troche droższego i mającego swoje zastosowanie w akwarystyce, jest to mimo wszystko wytrzymałe spoiwo w przypadku szkło/szkło ale też bardzo czułe na temperaturę, o ile w przypadku akwariów oba materiały nagrzewają się równomiernie (ten sam typ) to lampa maluchowska (metal/szkło) wiadomo że wręcz przeciwnie, a po Wrocku jak po 30 minutowym postoju (oświetlanie pola bitwy Piterowi) Nowaczek przypalił sie o mój reflektor, to jednak bardziej ufałbym metodzie Ozzy'ego, problemu może nie być w czasie jazdy ale korek na drodze może zrobić psikusa.
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszel1510 ringi już gotowe?? pochwal sie jak wygląda kolejny maluszek na forum z ringami Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński