Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
renowacja niklowanych zderzaków

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
gosu23 (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126

PostWysłany: Nie 06 Gru, 09 3:22    Temat postu: renowacja niklowanych zderzaków Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie do Drogich kolegów czy ktoś juz moze dawał niklowane zderzaki do renowacji?? jaki jest koszt odrestaurowania takich zderzaków?? i ostatnie pytanie czy moze ktos zna zaklad w łodzi który sie zajmuje tymi rzeczami i jest godny polecenia czekam na odp
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Gru, 09 14:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pytałem znajomego już jakiś czas temu, który daje różne części od motocykli do chromowania do jakiegoś tam zaprzyjaźnionego zakładu. Pytał się ich tam o moje zderzaki i chcieli za chromowanie 100zł od zderzaka. Tylko nie wiem, czy trzeba je samemu czyścić, przygotowywać itp. czy oddaję zderzak tak jak ściągam z auta a resztą się oni już martwią.

No i ceny jak wiadomo mogą się w poszczególnych zakładach różnić. Sądzę, że gdzieś za 200-350zł można zrobić komplet.

Member
Member

1985 Fiat 126

PostWysłany: Nie 06 Gru, 09 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za info
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński