Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Rekinowóz - SWAP in progress :D
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 19:26    Temat postu: Rekinowóz - SWAP in progress :D Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witojcie!

Jestem na tym forum od miliarda lat, jednak nigdy nie miałem tu tematu i mojej bestii Wink Czas najwyższy zademonstrować to i tamto Very Happy

Fiat 126p EL '96 Wink kupiony od 1-szego własciciela w 13 lipca 2007, następca słynnej mechanicznej pomarańczy Wink Od samego początku kupiony z zamiarem swapowania, lecz dopiero teraz, mimo wielu trudności rozpocząłęm prace Very Happy

Spytacie co zrobione? Troszeczkę Wink

Gleba (resor na 10, amorki Kayaba, z tyłu sprężynki -1 zwój), tarczówki z Poldżix'a (miały być z CC, ale mnie wycyckał ten ch*j Nermack, wywłoka je*ana), felga polonez, odnowiona, z czarnymi wstawkami, na oponie 175/50R13 Very Happy, wszystkie klosze białe, tył biało-czerwony, polerowane ramki wokół szybek, zegary CCS, tapicerka czarno-czerwona (kto był na zlocie, ten widział Razz ) i wiele innych rzeczy Wink

Obecnie pracuję nad SWAPEM, ze względu na pracę, jaką wykonuję, potrwa to długo Ekhm... Będę na bieżąco zdawał fotorelację z prac Wink

Wizualnie można powiedzieć, że auto jest skończone, w planach oprócz swapa jest maglownica bisowska (oczekuję na mocowanie inż. Sebcyca) Wink

Parę fotek Very Happy

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znasz moze kolesia co ma na allegro nick "wrona sparco" ?
Maluszek piękny Wink Czarne chromy są idealne tutaj

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sie było na zlocie, się podziwiało. Razz Piękny egzemplarz. Wygląda pięknie, a jak prodżekt dobiegnie końca, to i pięknie jeździć będzie. Very Happy Oby prace przy nim szły do przodu. Wink
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tak znam i to dość dobrze Razz Jechał z nami na Poznań Wink
Czarne chromy: pomysł Demoniastego, za który jestem mu dozgonnie wdzięczny Razz

Zdjęcia coś nie działają, więc daję link do tematu Ozzy'ego, gdzie jest całą fotoseszyn, bo nie chce mi się na nowo wklejać Wink

http://www.terytorium126p.pl/forum/post67310.html#67310

EDIT 21:30
Fotki z wczorajszych prac:

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czo ża pikny Elegant, panie, a te alufelgi fyglondajom czudofnie! Moje gratulacje i 3mam kciuki za rozwój prodżektu!

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja także trzymam kciuki

a na marginesie co to za czerwień po lewej stoi rozebrania Question na tym otóż to zdjęciu --> http://img179.imageshack.us/my.php?image=s7300832jb7.jpg
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe to jest włoszka Very Happy Kumpel robi tą Alfę już ze dwa lata, a tam jeszcze kupa roboty Wink

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

włoszki są sexi tylko słaba blacha Sad
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin moje zdanie znasz, maluszek jest naprawdę świetny, a jak jeszcze dostanie to nowe serduszko to będzie malina Wink Powodzenia w Swapowaniu...
Pozdrawiam!
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
umpel robi tą Alfę już ze dwa lata, a tam jeszcze kupa roboty Wink

alfetta ?
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aaa.. w końcu Smile Maluch strasznie mi sie podoba. Widziałem, siedziałem, jechałem, podziwiałem, zachwycałem sie, przeżywałem ogólnie super Smile Nawet mi Rekin kluczyki zostawił, co bym mu fotoseszyn zrobił, bo... on sam poszedł zbierać grzyby. Twisted Evil

...khm, pozwole sobie...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WOW MADDZIU! Ja paczki od Ciebie z tą sesją nie odpakowałem jeszcze! Genialne fotki, dziękuję Ci bracie! Very Happy

Z tego prawdziwka, co go wtedy znalazłem już bigos był Razz

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked

doyebany Mr. Green
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie, że Ci sie podobają chociaż... (reszte masz w paczce, to odpakuj w końcu Very Happy)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rzucic fote na inne forum o 126p i by roszarpali Cie za wplepy klubowe Laughing Crazy

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super Elegant...

Mam wreszcie do czego dążyć Wink

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekam na przejażdzke 1.2 ;] mam nadzieję że sie do roboty przyłożysz i pójdzie ci to sprawnie i szybko. pozdro i powodzenia

Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Michalec napisał:
Rzucic fote na inne forum o 126p i by roszarpali Cie za wplepy klubowe Laughing Crazy

Czemu by rozszarpali? Razz

Ozzy, obawiam się, że może to trochę potrwać, ale zapewniam Cię, że się przejedziesz może nawet i w tym roku Wink
Dzięki za pozytywne opinie Very Happy

Ogólnopolski Zlot Małego Fiata w Poznaniu, Tor Poznań, załoga: szofer Rekin. Pilot Bronek Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 23:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
że się przejedziesz może nawet i w tym roku

i będą szły boki jak pomarańczowym w zimie Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sliczny maluszek. 96 rocznik i 0 rdzy ?? Duzo czasu i kasy juz w niego zainwestowales, i wiele jeszcze przed Toba. Powodzenia w pracach.

ps. swietne zdjecia.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 11:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no no w końcu się wziąłeś za strupa Mr. Green

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny wozik. Ooooooj fajny. Podoba mi się.

P.S. Spoleruj rant felg i daj na czarno śruby do felg.

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 13:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Same ohy i achy no bo jakby inaczej . Jak dla mnie to jest wręcz idealny .
A jak będzie jeszcze Swapowany to już dopiero jazda . Powodzenia w pracach nad Maluszkiem .
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jest taki idealny.To elegant i ma sporo parchów rdzy.
A to że się świeci...nie każde złoto co się świeci Mr. Green Wink
Rekin poka jak zakonserwowałeś podłogę od środka niczym Mafiu Devil

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 17:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotek podłogi nie ma, konserwację poprawię w najbliższej przyszłości Wink Parchów ma słownie dwa (z przodu na prawym błotniku i tyłu na nadkolu, ale przy okazji swapa i malowania komory silnika będą również robione Wink )
Mochu śrubki są już na czarno, ranta raczej nie spoleruję Very Happy
Ozzy, boków pomarańczą nic nie przebije Very Happy

Dzięki za pozytywne opinie o autku Wink

Przy okazji remontu na nowo zostanie odmalowana klapa, zdrzaczki i przedni lewy błotnik, kto widział, jakie przejścia zrobił poprzedni lakiernik, ten się załamał Razz Zaspawam też otwory mocujące oryginalne szeroki plaściorowate zderzaki Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński