Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Rekinowóz - SWAP in progress :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekam na dalsze relacje pozdrówka Twisted Evil

Co do tej belki , dobrym rozwiązaniem była by klapa w seryjnym kolorze auto stało by się bardziej cichociemne czyli to co tygryski lubią najbardziej . Pomyśl nad tym .
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 7:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
Ty lepiej idź zbierać złom, żeby mieć za co skończyć silnik, jak będziesz pracował to zobaczymy, czy na wszystko byś znalazł czas Twisted Evil

Jeszcze takiej pracy nikt nie wynalazł żeby on mógł w niej pracować.Przecież gość ma ambicje i w byle wynoszeniu smieci nie będzie pracował Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 11 Kwi, 09 8:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zakończyłem konserwację podłogi i profili zamkniętych Wink Zamontowałem mocowanie maglownicy Razz Przez święta będzie postój w robotach, po świętach układ chłodniczy in progress oraz wymiana zwrotnic, tarcz i montaż magla Wink

Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 11 Kwi, 09 10:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin już chyba bliżej niż dalej, niezła bestia będzie Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
sebcyc (era)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 6:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak można zbanować rekina jak ma 9 pochwał ??!!

ja proponuje wszystkich zbanować to zostaną sam dzieci
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 15:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sebcyc jak widzisz można, wystarczy że zwrócisz komuś uwagę i powiesz szczerze o czymś, w ten sposób kilku porządnych ludzi stąd poleciało Rolling Eyes

Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i po za tym to jeden z ciekawszych tematów był Rolling Eyes
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i nuda jak cholera Rolling Eyes
i nad wszystkimi maluchami sie trzeba spuszczac, bo inaczej jest niepoprawnie politycznie Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rampula ziomek dobrze powiedział teraz na terytorium trzeba sie kur*a podlizywac jak Kaszlak_maniak dostał moda po wylizał troche dupek i jest modem haha http://img8.imageshack.us/img8/1039/img2876j.jpg dla mnie to jest on zerem niedowartosciowanym okularnikiem które daje ostrzezenia za tym To nie jest to samo forum co kiedys i jak napisał Sebcyc zostaną same dzieci a trolle lubią dzieci haha trzeba sie spuszczac nad innymi maluchami bo inaczej dostanie sie ostrzezenie ze powiedziałes prawde jak ja napisałem na malucha cb_marcina ze jest padlina i jest ostrzezenie hahahaha frajertstwo internetowe sie szerzy Ekhm...
Powrót do góry
sebcyc (era)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet nie zdążyłem przeczytać a już zostało usunięte

co za syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczekno trudno sie mówi w tych czasach za słowa prawdy sie po dupie dostaje
czyste kurestwo Smile
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bronek w imieniu zbanowanych, zaznaczam że oni nie polecieli, tylko wyszli za własną zgodą, ja zresztą też wyzbyłem się membera, nie będę płacił ch*j wie na co.
Coraz bliżej wam do Trollotorium

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 11 Cze, 09 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kulik a szczerze sie dziwie ze ty po mojej stronie Smile dzięki

sebcyc kolego szkoda gadac tych moderatorow to popierdoliło we łbie im sie od władzy jebie jak policji szmaciarze !!
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
[b]Coraz bliżej wam do Trollotorium

ty masz coś do mnie? jakbys zauważył również pozbyłem się membera, bo mi ten syf nie odpowiada Rolling Eyes

Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyluzuj, ten tekst był do klubu, nie do Ciebie.
A co do tego "polecieli" to wydało mi się ważne słownictwo dlatego cię poprawiłem bo to nie klub nas wyrzucił tylko my klub opiściliśmy Rolling Eyes

Powrót do góry
sopelhc (Inowrocław)

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 15:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielki szacun za robotę!!I do tych wszystkich co twierdzą że garaż jest konieczny żeby cokolwiek zrobić-jednak nie musi być garażu!!!! Laughing
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek napisał:
niedowartosciowanym okularnikiem

Tylko proszę bez żadnych uprzedzeń do ludzi noszących okulary Sad

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron spoko ziomek ty jesteś wyjątkiem Smile
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 13 Cze, 09 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ufffffffff, no to słitaśnie Laughing Laughing Laughing Laughing nie no wyjątków byś znalazł więcej, ale nie wiem czy na pewno na tym forum Smile

PostWysłany: Nie 14 Cze, 09 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze paru, na TYM FORUM by sie znalazło Razz
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moderatorzy respekt dla was ze by Rekina banować ?????????????????????????????????? kto go zbanował moze lepiej niech się ujawni i powie dlaczego ???????????????????????????????
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kutfa, a już myślałem że wujek wrócił i napisał co nowego się dzieje z rekinowozem Neutral
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 13:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stoi u elektryka.... bo Rekin był poldolotem na ogolnopolskim Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński