Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
KaGiT (Trzebnica k/wroclawia)

PostWysłany: Pon 31 Mar, 08 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O tarczach to mi powiedział tylko tyle żeby hamowałyRazz a co do miejsc to sam za jednym podejsciem chce to zrobic. Detroit Very Happy okregowa stacja na ul milickiej.
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 04 Kwi, 08 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapi o tarczach masz na opini rzeczoznawcy w dowodzie tylko będzie widniała zmiana z 4 na 2 osobowe. ale nie zawsze jak miałem nadal na 4 w dowodzie już po wymianie

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28 Kwi, 08 21:20    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram w urzedzie to ci powie ze trzeba dodatkowe badanie tachnicznie cy jakos tak a co do rzeczoznawcy to zalezy na jakiego diagnoste trafisz bo jak ja bylem zapytac bo sie przymierzalem to koles ja mu pow ze do kjs ow auto robie to mi cos o wrc zaczol gadac Shocked i wysłał mnie do rzeczoznawcy bo pow ze on sie boi ryzykowac tym ze jak mi sie cos stanie to onm za to odpowie .

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dowiadywalem sie dzisiaj o rejstracje swapa we wrocku na jednej stacji okregowej, silnik wbija bez problemu, tarcze jak hamuja tez przechodza... natomast gdy padlo pytanie o zmianie pojemnosci miejsc na 2 stwierdzil ze jest to juz zmiana konstrukcyjna pojazdu i tu juz jest potrzebny rzeczoznawca Confused ale sam swap przejdzie spokojnie na Praczach... 100zl caly przeglad ze zmiana...

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cybul, to wstawiasz kanapę i pasy pasażera, a dla siebie zwykłe fotele. Masz przegląd, pozbywasz się kanapy i zakładasz kubły Mr. Green
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu raczej nie chodzi o brak siedzeń, tylko klatkę Very Happy
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadza sie... klatka... zmiana ilosc miejsc musi byc..tak czy siak...

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 22:01    Temat postu: oj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to na pierwsze badanie technicznie jedziesz sobie swapem bez klatki podbijaja ci na lajcie a pozniej sobie ja wsadzasz i po problemie Twisted Evil a za rok to nie wieze ze sobie nie zalatwisz przegladu u jakiegos milego pana diagnosty .podarujesz mu skromne 0,7l i napewno zalatwisz Razz:p sr99 ladny kolorek maluszka Very Happy mam identyczna pomarańcze:PRazz

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 10:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wsadz i wyciągnij klatkę bez dewastacji wnętrza Crazy
Gratuluje pomysłów Crazy

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 11:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chodzi mi o to ze bedzie jezdzil z nia a pozniej wycagnie Laughing pierwsze badanie niech zaliczy a pozniej niech robi w srodku co chce .

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łatwiej będzie to od razu załatwić i już nie kombinować przy każdym następnym przeglądzie. Rzeczoznawca taką modyfikację też powinien bez problemu dopuścić jeśli tylko ta klatka będzie starannie zrobiona.
Powrót do góry
shirkan (Jasło city)

PostWysłany: Wto 09 Wrz, 08 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

starannie zrobione to nie znaczy ze ci podbija musisz miec homologacje na nia . a to juz sporo kosztuje Ekhm... to samo jak masz hudrauliczny reczny .na jednej stacji kontroli jest luzz a na drogiej problemy

Member
Member
Moderator
Pochwał: 18

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 01 Lip, 10 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba tak samo wbijają w dowód jak instalację podtlenku LPG

Member
Member
Moderator
Pochwał: 12

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 01 Lip, 10 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek nie odkopuj tak starych tematów !!!!!!

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński