| Autor |
Wiadomość |
KaGiT (Trzebnica k/wroclawia)

|
Wysłany: Pon 31 Mar, 08 17:17 Temat postu: |
|
|
O tarczach to mi powiedział tylko tyle żeby hamowały a co do miejsc to sam za jednym podejsciem chce to zrobic. Detroit okregowa stacja na ul milickiej. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
pablo170 (katowice)

1993 Fiat 126p
|
Wysłany: Pią 04 Kwi, 08 13:40 Temat postu: |
|
|
zapi o tarczach masz na opini rzeczoznawcy w dowodzie tylko będzie widniała zmiana z 4 na 2 osobowe. ale nie zawsze jak miałem nadal na 4 w dowodzie już po wymianie _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
shirkan (Jasło city)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Pon 28 Kwi, 08 21:20 Temat postu: witam |
|
|
popieram w urzedzie to ci powie ze trzeba dodatkowe badanie tachnicznie cy jakos tak a co do rzeczoznawcy to zalezy na jakiego diagnoste trafisz bo jak ja bylem zapytac bo sie przymierzalem to koles ja mu pow ze do kjs ow auto robie to mi cos o wrc zaczol gadac i wysłał mnie do rzeczoznawcy bo pow ze on sie boi ryzykowac tym ze jak mi sie cos stanie to onm za to odpowie . _________________ jade szybciej niż mój anioł stróż potrafi latac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cybul (Wrocław)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 08 Wrz, 08 16:55 Temat postu: |
|
|
dowiadywalem sie dzisiaj o rejstracje swapa we wrocku na jednej stacji okregowej, silnik wbija bez problemu, tarcze jak hamuja tez przechodza... natomast gdy padlo pytanie o zmianie pojemnosci miejsc na 2 stwierdzil ze jest to juz zmiana konstrukcyjna pojazdu i tu juz jest potrzebny rzeczoznawca ale sam swap przejdzie spokojnie na Praczach... 100zl caly przeglad ze zmiana... _________________ Budowa trwa;]
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:48 Temat postu: |
|
|
Cybul, to wstawiasz kanapę i pasy pasażera, a dla siebie zwykłe fotele. Masz przegląd, pozbywasz się kanapy i zakładasz kubły  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pon 08 Wrz, 08 19:49 Temat postu: |
|
|
tu raczej nie chodzi o brak siedzeń, tylko klatkę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cybul (Wrocław)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 08 Wrz, 08 20:36 Temat postu: |
|
|
zgadza sie... klatka... zmiana ilosc miejsc musi byc..tak czy siak... _________________ Budowa trwa;]
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
shirkan (Jasło city)
|
Wysłany: Pon 08 Wrz, 08 22:01 Temat postu: oj |
|
|
no to na pierwsze badanie technicznie jedziesz sobie swapem bez klatki podbijaja ci na lajcie a pozniej sobie ja wsadzasz i po problemie a za rok to nie wieze ze sobie nie zalatwisz przegladu u jakiegos milego pana diagnosty .podarujesz mu skromne 0,7l i napewno zalatwisz :p sr99 ladny kolorek maluszka mam identyczna pomarańcze:P _________________ jade szybciej niż mój anioł stróż potrafi latac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 09 Wrz, 08 10:53 Temat postu: |
|
|
Wsadz i wyciągnij klatkę bez dewastacji wnętrza
Gratuluje pomysłów  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
shirkan (Jasło city)
|
Wysłany: Wto 09 Wrz, 08 11:30 Temat postu: |
|
|
nie chodzi mi o to ze bedzie jezdzil z nia a pozniej wycagnie pierwsze badanie niech zaliczy a pozniej niech robi w srodku co chce . _________________ jade szybciej niż mój anioł stróż potrafi latac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Wto 09 Wrz, 08 11:40 Temat postu: |
|
|
| Łatwiej będzie to od razu załatwić i już nie kombinować przy każdym następnym przeglądzie. Rzeczoznawca taką modyfikację też powinien bez problemu dopuścić jeśli tylko ta klatka będzie starannie zrobiona. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
shirkan (Jasło city)
|
Wysłany: Wto 09 Wrz, 08 23:05 Temat postu: |
|
|
starannie zrobione to nie znaczy ze ci podbija musisz miec homologacje na nia . a to juz sporo kosztuje to samo jak masz hudrauliczny reczny .na jednej stacji kontroli jest luzz a na drogiej problemy _________________ jade szybciej niż mój anioł stróż potrafi latac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 18
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Czw 01 Lip, 10 19:44 Temat postu: |
|