Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Reanimacja dziada :]
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 22:28    Temat postu: Reanimacja dziada :] Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a napisze conieco bo taki zastoj Razz Auto przechodzi generalny remont i konca nie widac, teraz siedzi 650tka- jak zapierdala chlopaki wiedzą, 800tka sie buduje, buda gnije korniki grasują ale wytepie dziadostwo i pomaluje na ciemny niebieski metallic. Potem napisze conieco o padline, nie chce zapeszac ani sie chwalic co tam siedzi czego nie ma, jedzie halasuje i narazie tak ma byc
Pare fot padliny

pare fot 800tki

Ostatnio zmieniony przez Phantom dnia Sob 05 Lip, 08 14:26, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

konkret jest Smile a będzie większy. Czy lota zostaje czy ściągasz?

Member
Member

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zderzaki poszly....progi poszly...lota......zostaje Laughing
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lota musi zostac nie bata Very HappyVery Happy jak to myszka bez ogonka no co najmniej by wygladalo to niesymetrycznie z reszta wszyscy juz sie przyzwyczaili Very Happy:d pozro Phanti "White mouse has force " :Very HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 23:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wygląda ciekawie, gratuluje, ale poczekajmy aż będzie poskładane i będziemy mogli stwierdzić jak to jeździ, co do spawania bloku to nie jest to potrzebne, nawet powiedział bym ze może zniekształcić lub niekiedy osłabić konstrukcje bloku, kumple 800 nie jest spawane, ale jeździ strasznie, po prostu strach do tego wsiadać.
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blok jest wzmocniony dla swietego spokoju, ze sie odkształcił jak w moim przypadku to dlatego ze nie byl rozgrzany przed spawaniem,tak samo dla swietego spokoju znajdą sie tam korbowody z golfa 1.1
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No zawsze dobre i to, ale widac że fuszerki nie ma, bedzie dobrze, a tak z ciekawości to ile waży koło zamachowe?
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 9:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ciekawy silniczek hmmmu.Super!!!

Samochodzik tez fajnie wyglada!!!
Powrót do góry
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 9:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Medyk napisał:
No zawsze dobre i to, ale widac że fuszerki nie ma, bedzie dobrze, a tak z ciekawości to ile waży koło zamachowe?

a mnie ciekawi czy jest wywazone bo ze zdjec widać ze jest nierowno rozfrezowane albo cosik zle mi sie wydaje :p
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zamach jest wyważony;D nawet byłem przy tym;p wystarczyły 2 małe nawierty.... a ile cie juz w sumie wyniosło to co juz jest na fotce z silnika Laughing ??
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no potworek sie szykuje szykuje sie oj bedzie sie dzialo oj bedzie Smile do tego szkynka Smile ojojojo

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie powiem że nie polecam krótkiej skrzyni do 800, a już na pewno nie ze szperą Very Happy kumpla 800 była właśnie na krótkiej i zeszperowana, belka silnika niestety nie wytrzymała. Twisted Evil
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 23:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie skrzynka A grupa bez szpery heh...i do 800ty
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 7:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Medyk napisał:
Ogólnie powiem że nie polecam krótkiej skrzyni do 800, a już na pewno nie ze szperą Very Happy kumpla 800 była właśnie na krótkiej i zeszperowana, belka silnika niestety nie wytrzymała. Twisted Evil

który to kumplem miał 800tke ?

Jacek z czerwonego bąka ?
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tyle: Phantom to psychopata i buduje niezłe maszyny Wink Very Happy
Chłopak wie co robi Smile
Piknie chula 650tka i obawiam sie że jeszcze piekniej bedzie chulac 800tka.

Member
Member

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje mattigi przeszly piaskowanie i chromowanie galwaniczne czy jak to sie tam pisze, niestety zostaly slady po piaskowaniu i chrom wyszedl troche do dupy z tego wzgledu ze sie nie przejzysz w feldze, ale swieci sie elegancko. Odrazu mowie ze gubi mi sie ten chrom w bialym kolorze wiec malak bedzie ciemny niebieski

fele po piaskowaniu

Fele po chromowaniu

i z oponami(175/50/13)
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sam zakup felg 250zl(stargowane z 300-lakier na nich byl igla szary)
piaskownie- 100zł
chromowanie- 250zł ( po znajomosci u kumpla)
do tego uzywki 4 oponki w bdb stanie dunlopy-350zl wszysktie
wiec wole nie pisac ceny koncowej wrrrrrr
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz dobrze poszukac, uwierz mi ja tez sie naszukalem fest po wrocku, a okazalo sie ze piaskownie mialem rzut beretem od chaty Laughing przyznam sie ze felgi tez mialem blisko chaty( pare metrow dalej inny zaklad wulkanizacyjnyy) i tak jakos wyszlo. Opon tez sie musialem naszukac sporo bo w tym durnym wroclawiu to nic nie ma kutwa mac
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie że troche przepłaciłes z tym piaskowaniem.... ja wiem gdzie piaskuja fele we wrocku za 15zl szt... Rolling Eyes Ty bierz sie stary za poszerzanie, bo nastepnym razem Asiq może nie być przy Tobie i dowodzik poleci Mad ale fele naprawde robia wrazenie i nawet to ,,padło" potrafi zamieszac kolami na tych walcach!! Shocked
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 10:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z najnowszych wiesci to:
hamulce tarczowe na tył beda montowane na dniach,
w silniku 650- wał II szlif bis i kolo zamachowe, strumienica dolotowa.
i pistolte do migomatu kupilem wiec bede spawał bude i poszerzenia wkoncu Cool

foto dojechanej 650tki Mr. Green
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak Maluch sie mi pdoba napewno fajnie bedzie wygladal z poszerzeniami ale jakos bardziej widzialbym go na seryjnych zderzakach i bez lotki ale twój bobek i ty nim jeźdzxisz Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 18:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z poszerzeniami i 800 bedzei to potworek jakich malo Smile
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w to to ja nie watpie rogal Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeca mam zwykle zderzaki:>
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 29 Lis, 06 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nermack nie pij tyle bo ci sie mieni w oczętach.Zderzaczki już od dawna seryjne Very Happy
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński