Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Reanimacja dziada :]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 10 Sie, 08 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daj go do Inglota, szybko, sprawnie, w dwa dni i bez lipy a nie to co Kowalczyk, będziesz potem płakał jak ja i czekał dwa miesiące jak Demon Wink

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 10 Sie, 08 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz wam mowilem x razy jakbym mial inglotowi tyle zaplacic to sam bym wolal to zrobic, a pozatym tam nie ma zabardzo co spierdolic bo i tak ja to bede wykanczal tylko czarna robote murzyn zrobi
Powrót do góry
osa (Łódź)

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajne fele i wydech biale lampy ok ale ta maska wszystko psuje
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maska zostaje- to moj znak rozpoznawczy Mr. Green

działam Smile
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 29 Sie, 08 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszałem że gaźnik z Uno lubi się zapychać Mr. Green

Nie pitol że działasz,bo latasz po poligonie Razz

Member
Member

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 12:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjecia z pola walki Twisted Evil

moze do wiosny sie zrobi Rolling Eyes
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 15:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieźle Razz będzie drugie życie Smile chciałbym w końcu zobaczyć jak ten twój "dziad" się toczy Mr. Green

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszerzone nadkola, tarczówki, robota blacharsko-lakiernicza - zacnie.

Ale bez klamex system, to jest naganne Crazy

Lepiej byłoby mu z klamką, mimo że ma usunięty wlot.

Jaki kolor pojazdu ? Fajny byłby "perłowy". Biel perłowa. Tak sportowo - jak Lambo, Porsche Mr. Green - piszę całkiem serio, nie ma jeszcze żadnego w Polsce malacza perłowo-białego.

Są jakieś czerwone, białe, sraczkowate kawasaki ninja, żółte, czarne inne śmieszne tjuninkowe lakierki, ale biel perłowa to jest coś.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 16:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klamki to ten samochód od 100 lat nie widział Mr. Green
Perłowa biel wygląda jak goowno rozmazane na śniegu.Ni w pi..de ni w oko Laughing

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 17:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panie mucha nie siada Very Happy
Rób Pan dalej tego dziada Razz

Na Zvoleniu będzie szał pał Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p - nie wywołuj wilka z lasu. Widziałeś kiedyś jak to wygląda na żywo ? Rolling Eyes

Mi chodzi o lakierek z palety Porsche powiedzmy. O PROFI lakier, nie gówno na sniegu czy coś tam Crazy
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch perłowy masz tu

więcej fotek z nim masz u mnie na stronie Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Dar00 (Głosków)

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po tych fotkach to nie widać zeby była to perła...

Dawno był lakierowany?
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to był maluch kumpla nie wiem kiedy był lakierowany Wink ale jest to kolor perłowy Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Demon126p - nie wywołuj wilka z lasu. Widziałeś kiedyś jak to wygląda na żywo ? Rolling Eyes

Mi chodzi o lakierek z palety Porsche powiedzmy. O PROFI lakier, nie gówno na sniegu czy coś tam Crazy

Widziałem gufra w białej perle. Yyk... paskudztwo.

Member
Member

PostWysłany: Pią 31 Paź, 08 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klamek nie bedzie. co do lakieru to rownowaga miedzy cena a gustami-ciemny niebieski metallic.

Dowiadywałem sie o perłe( to byla pierwsza opcja oraz kameleon) ale koszta sa dosc spore i nie na moja kieszeń, zreszta koszta jak koszta ale ponoc trzeba takie lakiery malowac nie 2-3 warst a 5-7 razy Rolling Eyes

co do spaczonych rzeczy do bezklamex pozostaje, gejluk i 1 wycierucha Very Happy

chodzi mi po glowie wywalic jeszcze wlew paliwa na slupek(sebcyc chyba tak ma) ale niewiem ile to roboty- chce miec gladko z lewej i prawej strony po bokach:D
a i jeszcze przymierzam kierunki z przodu z gulfa 2. jak bedzie ladnie wygladac to klary zagoszczą( czy &uj wie jak to sie pisze)

walka trwa....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński