Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Radio gaśnie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Pon 03 Maj, 10 20:26    Temat postu: Radio gaśnie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, problem polega na tym, że spięty zgodnie z instrukcjami zestaw gra, ale tylko do pewnej prędkości, tj. ok. 40 km/h Smile Orientuje się ktoś, co to może być?
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 03 Maj, 10 20:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a podczepiles bezposrednio pod akumulator ?

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 10:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczepiłem wszystko pod kable, które są wyprowadzone w okolice radia.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiesz jak te kable sa poprowadzone ? Ja mam wszystko bezposrednio pod akumulator podczepione z bezpiecznikiem pod drodze i zadne cyrki sie nie dzieja.

Future Member
Future Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 15:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może coś z radiem ???
sprawdzałeś na innym samochodzie ??
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas mam schemat instalacji, więc powiedzmy, że wiem co jest co Wink razor34 radyjko gra w każdym innym aucie, więc to chyba nie wina sprzętu... Najwyżej uderzę, po poradę do jakiegoś speca, albo skorzystam z pomysłu HarnasiaWink
Powrót do góry
niewypal

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 10:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolego a może głosmo słuchasz radyjaka i co maż tam wsadzone jakie głośniki bo może byc że ci akumlator nie wyrabia i będzie ci przygasało radyjko
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński