Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Qulkowóz :) NOWE FOTY !! Strona 5 !!
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 9:35    Temat postu: Qulkowóz :) NOWE FOTY !! Strona 5 !! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krótki opis.. seryjka ale z duszą Smile (lekko rajdową Wink )

Ogólnie autko to moje kochanie.. na glebe sie szykuje ale sie przyszykowac nie moge Smile sa duże plany na przyszły sezon (a raczej na zakonczenie sezonu) (wyjazd do UK - kaska) .. ale zobaczymy co i jak bedzie z tym...nie chce zmeiniac auta a jedynie "lekko" poprawic to Smile

Ostatnio zmieniony przez Qulek dnia Sob 21 Kwi, 07 15:26, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mniemam że będzie gleba i malowanie czarnych pasów OBR na bokach nadwozia (czy pełny OBR z wąskim "małyszem" przez nadwozie?)
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy przy malowaniu w przyszlym roku.. albo bedzie cały czarny bedzie albo zostanie czerwony z czarwonymi pasami obr na boku bez małysza.. ale to wszystko sie okaze po nowym roku..gleba tez planowana jest.. zobaczymy..

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo fajnie dopieszczony maluszek Smile widac ze dbasz o niego bardzo i to mi sie podoba

moze teraz mnie wysmiejecie ale jak wygladaja malowania OBR? Rolling Eyes Confused
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajna seria, ale coś jej brakuje Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malownaie OBR wygląda tak :

Kjub chyba wiem co chcesz powiedziec.. GLEBAAAAAAAAAAAAA Laughing

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie tylko gleba Smile Coś jeszcze Razz

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to mów czego !! bo jestem ciekawy ?

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze jeszcze 13' ? Very Happy
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze mam plan na poszerzane 12".. i to poważnie w tej chwili Smile

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez dobry pomysl. sam myslalem nad poszerzanymi 12'. dobra gleba + szerokie 12 i moze byc lepiej niz z 13 Very Happy
a do tego na poszerzane 12 (of coz zalezy o ile) mozna naciagnac zwykle opony 135/80 Very Happy ktore chodza za grosze Smile a jak chcesz kupic dobre i w miare szerokie 13 to juz duzy wydatek
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znalazłem teraz kontakt do goscia ktory poszerza laczki za około 20-25 zł za sztuke.. mnie sie wydaje ze to dobra cena..

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 10:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ZA ILE?? poszerzenie kompletu 100 zeta?? Jutro wysyłam do niego felgi. Podaj kontakt. Daje mu 30 od sztuki Wink Robią po 60 Evil or Very Mad
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Smile widziałem fele po jego robocie i wychodzi super.. jeszcze musze dokladnie podjechac i sie dowiedzieć bo tez mi sie za tanio wydaje..

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakbyś mógł sie streścić, to było miód.
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 13:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie standartowo Smile Trochę niżej i jakieś ładne kółka, nawet szerokie 12" i będzie fajnie Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

UPDATE z zimową niespodzianką Smile Nowe kółencja.. narazie pokaże wam tą lepszą czesc czyli poszerzane tylne 12".. nie wiem ile mają cali ale pewnie 5.. jestem zachwycony napatrzec sie nie moge na nie Very Happy Aha oponki to Dębica Frigo wiec juz zimóweczki.. na lato przełoże na te fele letnie..

A na koniec dawka humoru.. MOJE POSTOJÓWKI LED Very Happy

Jutro kolejna porcja fotek.. zrobie jakies fajne w swietle dziennym bo dzis wyczysciłem i wywoskowalem zaje#$ srodkiem do karoserii auto.. lakierek wyglada jak nowy Smile Czekam na ocenki Smile

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no, gicior jest! Very Happy poszerzane 12 to dobry wybor, fajnie sie prezentuja, choc potrzeba jeszcze fotek za dnia. jakos tak od tylu auta, nisko, zeby hlapacze nie zaslanialy Wink jaki rozmiar oponek? standar czy 145/70?
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

135/80/12 zapomniałęm napisac.. ale powiem wam ze jak patrza na te kółka to az sie gleba prosi.. cholera no ... te foty były na szybko bo chciałem wam koniecznie fele pokazac.. jutro zrobie wiecej fot Smile

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no proste Qulek, ze sie gleba prosi Wink ale i tak na razie jest cycus Razz
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 27 Paź, 06 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heheh dzieki.. az mi sie widza w negatywie lekkim chowające sie w nadkolach Smile moze po zimie ... oby !!
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 5:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No Qulek gleba to by sie przydała Smile Smile Smile

Felgi fajne bardzo tylko jakos nie podobaja mi nie dekielki na tych poszerzanych Ale i tak jest fajnie Wink

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qleczko ile to juz sie znamy z forum z 1.5 roku ?? a my cie nadal molestujemy o glebe:P bo wez zrobv glebe Smile nie no podoba mi sie twoj przemeiszczacz tylko ta lisewka na drzwiach taka jakas dziwna Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 11:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten pozytyw z tyłu aż boli Sad zrób, że coś z tym! Smile

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 28 Paź, 06 11:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na glebe go niech szoruje brzuszkiem asfalt Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński