Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Qulkowóz :) NOWE FOTY !! Strona 5 !!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 07 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to prawie jak u mnie Smile
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 07 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawie Smile Cool

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 07 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panie, ale resor to się na zimno klepie Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 07 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO z tego co wiem ten koles juz robił takie sprawy i na gorąco normalnie klepał... no ale co .. peknie ?

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 19 Kwi, 07 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 07 17:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale nie jest 100000% ?? bo teraz to nie wiem co robic Ekhm... ale jeszcze wybadam temat w takim układzie..

tym czasem 2 fotencje tak na szybko.. sorka za brudne auto ale nie miałem kiedy umyć.. jutro umyje i bedzie jakas sesja ciekawsza... nawet nie ma fotki bocznych bialych kierunków ..

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 07 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to poczekam na tą sesje Razz Już zabezpieczyłeś klosze?
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 07 22:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie widzisz oszlifowanych nakretek na fotach ??Razz

PostWysłany: Pią 20 Kwi, 07 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzę widzę, dlatego zapytałem. nie byłem pewny Wink
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 15:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz takie ciekawsze fotkiz dzisiejszego dnia (zrobiłem 51 fot i wybór był ciężki !! ) .. mam nadzieje że sie spodobają :

Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

N panie kolego, postarałeś się. (chyba, że zrobiłeś je przy okazji przymusowej zamiany koła Razz )
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 16:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie zmienialem koła specjalnie Smile to taki "plan zdjęciowy" hehe.. brakowalo mi panienki jakiejsk zeby upozorowac awarie na drodze i potrzebującą pomoc niewiaste Smile

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja wizja jest taka :

- chlapacze - precz ,

- przod ten sam feluinek,

-GLEBA

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki jest mój plan poza chlapaczami.. poprostu zmienie je na takie bez napisu .. niestety jest to uwarunkowane chęcią utrzymania tyłu auta w czystosci bo jeździłem teraz 2 dni bez chlapaczy i akurat byl deszcz.. tragedia cały tył uchlapany..

W poniedziałek jade sie ugadac do kowala na temat resoru i glebe atakujemy Smile

Na fele poluje Smile

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gleba i chlapacze , jakos mnie sie to nie widzi Crying or Very sad Confused

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczekaj Smile same znikną na progach Smile

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 18:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby zniknęły Mr. Yellow

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no, widze, ze znasz sie na robieniu zdjęć Smile Fajna sesja Wink
Qulek serio podoba Ci się ta naklejka na ramce rejestracji Question Twisted Evil
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 21 Kwi, 07 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmuś tate do szaleństw Wink i zacznij niszczyc tą serje w morde kopaną Very Happy
Member
Member

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 7:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd_126p napisał:

Qulek serio podoba Ci się ta naklejka na ramce rejestracji Question Twisted Evil

Ramka jak ramka, napis jak napis, co za różnica co jest napisane Razz
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd_126p napisał:
No no, widze, ze znasz sie na robieniu zdjęć Smile Fajna sesja Wink

To jest nadrukowane na ramke Razz zreszta co ci sie nie podoba ??

Demon126p napisał:
Zmuś tate do szaleństw

A co do tego ma mój tata ?? Razz przestał sie wtrącać w mój samochód Razz (poprostu ma juz dosc moich pomysłów Laughing )

Teraz poza gleba i felami (poszerzki) nic wiecej nie chce robic.. moze tam kiedys silnik ..

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
zreszta co ci sie nie podoba ??

Jak nadrukowane, to wszystko ok Wink
Powrót do góry
LyszyK

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 12:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaka jest różnica miedzy nadrukowanym a napisanym ??

Bo korwaa nie łapie Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 12:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lyszyk chłopaki mysleli ze to NAKLEJONE Razz zreszta mnie to co mam na ramce pod tablicą wogóle nie przeszkadza.. Cool

PostWysłany: Nie 22 Kwi, 07 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale oni nie wiedza ,za taka naklejka daje 4 KM wiecej Shocked
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński