Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Qulkowóz :) NOWE FOTY !! Strona 5 !!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 12:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczy wiesz ja nie ebde upalał (no moze trszeczke) wiec wiesz mysle ze bez halt pasów da rade..

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta rade ja tak miałem , teraz prosze o plusa Laughing

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

balwanka koniecznie zetnij o jedna bulwe
podstawek nie musisz skracac ale jak juz chcesz koniecznie to nie wiecej niz 1cm
a resor to sklep na jakies 10-12cm (bez scinania podstawek) i bedzie tak lajtowo ale tez z pozytkiem
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LyszyK napisał:
Ta rade ja tak miałem , teraz prosze o plusa Laughing

i ja i ja Lol bo mi zazdrosny maxx zabrał jednego, niemilec Rolling Eyes

Powrót do góry
LyszyK

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 17:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oh biedny Jacq , nie smutaj się Kiss , ,maxx niemilcu Shocked jak możesz Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jak to kutwa jest z tymi podstawkami.. niby trzeba ale nie trzeba.. bo odboje to koniecznie... bałwanka tez.. no a co z tymi nieszczesnymi podstawkami ??

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 18:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli chcesz żeby było niżej ścinasz podstawki pod resor, jak nie to nie. Nie jest ot jakiś wymóg konieczny, kórde Ekhm...

normalnie robisz z igły widły, okrutnie wyolbrzymiasz problem

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 24 Kwi, 07 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli zetniesz podstawki będziesz miał mniej pitolenia ze zbieżnością,bo ładnie siądzie cały zawias a nie tylko resor.
Ja nie robiłem bo nie chciało mi sie Wink Very Happy

A odboje obetnij tak żeby resor sie nie opierał i tyle jeśli chodzi o przód.

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AUTO SPRZEDANE. Temat zamknięty.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński