Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
pytanie w sprawie półki na głosniki do mojego boba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 20:23    Temat postu: pytanie w sprawie półki na głosniki do mojego boba Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka mam pytanie czy ktos posiada wymiary na półke tylnądo malucha
pytam z ciekawosci był bym zainteresowany Smile
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Długość około 103cm
Szerokość liczyłbym na 25cm
Wysokość - zależy, czy chcesz wiejską czy nie Very Happy

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja troche w innym kierunku zapytam - mam wywiercone dziury w tylnej półce na głośniki - lepiej je załatać i wstawić skrzynię czy wstawić do tych dziur?

piteer za czesto dopisujesz sie do tematow i robisz oftopa.. wpisuj takie pytania najlepiej w = teraz my = w swoim temacie.. //Kizar

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie Ty chcesz wstawić tę skrzynie? :O

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym załatał i wstawił skrzynke
Very Happy
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pon 14 Lip, 08 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NA PÓŁKE? Shocked Shocked

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 16:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no na tylne podszybie ;p
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skrzynie na tylne podszybie.... ciekawe, mi się tam ledwo wzmacniacz mieści Razz ale jak ci się uda to chętnie to zobacze

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie półeczkę z głośnikami mącę na półke z tyłu - mała, elegancko będzie...ale skrzynie ?? Shocked Shocked

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yy a czy ja napisałem skrzynie ? mysle o małej skrzynce tak aby sie zmiesciło na tylne podszybie i zeby jaki taki luz miała no zeby jąszło tam wsadzic i w miare potrzeby wyciągnąc
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam skrzynie... ale na tylnym siedzieniu... Razz Mr. Green

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapodaj foty Very Happy jak załoze swojąfoty sie pojawiąją w dziale teraz my
Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam tube własnej roboty na tylnym siedzieniu Mr. Green
Jak jade w wiecej niz 3 osoby tuba wedruje na tył Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 15 Lip, 08 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok jutro zrobie fotke skrzyni i wzmacniacza, z tym że narazie nie jest wmalcu Razz

Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzilo mi o taka "skrzynie" wlasnej roboty, jak narazie to mam mala kolumienke na tylnym siedzeniu

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 7:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam skrzynie kupną, trafiiłem na okazje to wziąłem Razz

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 7:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepszym rozwiązaniem jest niziutka półka (tu w Maluchu Bronka):

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 11:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam głośniki w półce i nie narzekam Wink

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba jednak najlepiej jest wyciac dziury w połce (w tym kanale)
np 2 glosniki 6x9 ladnie to gra...

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie o czyms takim mysle cały czas Smile a o tubie na tylne siedzenie sie zastanowie Laughing moze prosic o wymiary tej skrzynki z foto ??
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Sob 19 Lip, 08 1:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie tu jest ciekawa półeczka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5808520 (ostatnie zdjęcie) mi się podoba ale jeszcze ją na niebiesko pociągne i podświetlę neonkiem Cool Exclamation Very Happy
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sob 19 Lip, 08 8:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dżizas... Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński