Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Pytanie w sprawie Felg

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
zawias_btm (BYTOM)

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 21:21    Temat postu: Pytanie w sprawie Felg Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko jakie podejda najwieksze i najszersze koła do malucha bez poszerzen , stosowania dystansow niskiego profilu opony ? Bo narazie mam 13 na tyle a 12 na przodzie bo mi 13 ocieraly o nadkola ;/
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stosowanie dystansów przy szerokich felgach jest wręcz niewskazane w malcu. A niski profil opon... bez tego się nie obejdzie.

6 cali szerokości wejdzie...

Z przodu musisz zdjąć ( odkręcić ) plastikowe nadkola.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no i et w sumie ważne jest.
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie najlepsze ET będzie dla 6" felgi Question
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama a konkretnie to co rozumiesz przez najlepsze? że nie trzeba będzie dystansów? że nie będą z nadkol wystawać?

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie żeby pasowały i fakt bez dystansów żeby weszły
Powrót do góry
Bad (Świętochłowice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 9:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

6' et około 15 jak będzie dużo więcej potrzebne będą dystanse, jak mniej będą wystawać.

Małe światełko w tunelu...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński