Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Pytanie o fele (rozstaw śrub)
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 1:57    Temat postu: Pytanie o fele (rozstaw śrub) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie Exclamation
Upatrzyłem sobie konkretne aluski do maluszka Cool Very Happy
13" 5,5 tyle ze rozstaw śrub to 4x100 Evil or Very Mad A normalnie w maluszku jest rozstaw 4x98 Crying or Very sad
Jest to jakiś duży problem Question
Trzeba coś przerabiać Question
Czy jak wrzucę oponkę na niskim profilu i oczywiście dystansik to będzie hulać bez problemu Question Question Question
Z góry dziękuję za radę Exclamation Wink
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 6:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilcok napisał:
Jest to jakiś duży problem Question
Trzeba coś przerabiać Question

po prostu niebędą pasować Razz

Bilcok napisał:
Czy jak wrzucę oponkę na niskim profilu i oczywiście dystansik to będzie hulać bez problemu Question Question Question

dystansik potrzebny, jak masz porzezki, dla ułatwienia sprawy napisz jakie to felgi Razz

Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 8:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śruby pływakowe (czy jako0ś tak sie to nazywało Razz ) I hula bez problemu Wink
Powrót do góry
Imprezes (Gliwice)

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 8:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie. Pływające śruby z takim bajeranckim kołnierzem co się dopasowuje Wink
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 9:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No oczywiście muszą być specjalnie do alusów te pływakowe nie do stalówek.
Przyszykuj sie tylko na koszta bo one nie są tanie.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pływające Question Mr. Green
Chodzi wam o te?? http://www.allegro.pl/item402892082_sruby_plywajace_zmien_rozstaw_w_aucie_express_.html
Śruby te nie będą za krótkie jak dojdzie dystans jeszcze do aluska??
Fele to ATS 5,5Jx13H2, ET 30
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 10:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To już musisz zmierzyć wszystko i kupić o odpowiedniej długości.
A tak ogólnei to do 5,5" felg nie polecam dodatkowo dystansów bo tak bedą wystawać.
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wystająca felga/opona + miły PSYjaciel i żegnamy się z dowodzikiem Wink
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dupa blada wujek czesław.

Zadnych dystansow nie zakladaj, a śruby złapią na pieście tylko musisz pilnowac zeby odpowienio najpierw nasadzic sruby, po przekatnych i tak samo dokrecac az felga prawidlowo wycentruje sie na piescie

Nic nie odpada nic sie nie urwie, sprawdzone
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BlackRider To na 2 śrubach mam jezdzić Question
Mr. Green
Franiu126p Na 100% poleci dowodzik Question Widzialem już nie raz nie dwa jak komuś gumsko z pod nadkola wystaje i jeździ dalej Wink
A nawet elegancko wygląda Maluszkowiec z takim szerokim kapciem <KOZAK> Cool Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widocznie pany policjanty go nie kontrolowali ...
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 11:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokłądnie tak, akurat nie trafił na
Franiu126p napisał:
PSYjaciel
a, mnie wczoraj na pzeglądzie od razu gość powiedział ze za tylne gumy tracę dowód, bo przednie akurat nei wystają.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 13:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie mi znawcy koffani na cholere mu śruby pływające??
2mm nie robi różnicy.Kaszlam się na 4x100 od dawien dawna na zwykłych śrubach i nic sie nie dzieje.
Szkoda kasy na pływające Wink

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
2mm nie robi różnicy.Kaszlam się na 4x100 od dawien dawna na zwykłych śrubach i nic sie nie dzieje.

no a co ja napisalem pare postow wyzej ? Razz
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widisz bo do mnie trzeba dużymi literami Mr. Green

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 13:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dowodzik leci jeśli na upierdliwego trafisz, to murowane. Ew. możesz założyć plastikowe nakładki.

Cytat:
lackRider To na 2 śrubach mam jezdzić Question

Jemu chodziło o kolejność wkręcania.
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha no i znowu propsy za nazwe tematu...

Cytat:
Pytanie o fele (rozstaw śrób)
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 14:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA rekiny temam na zwykłych doje*ane i nic im się nie dziej ale jakbm miał alu zakąłdać to juz bym poleciał na pływające jak nic.
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama napisał:
To już musisz zmierzyć wszystko i kupić o odpowiedniej długości.
A tak ogólnei to do 5,5" felg nie polecam dodatkowo dystansów bo tak bedą wystawać.

zależy jaka opona, ja mam 5,5" ale mam dystanse 5mm bo bez to opona mi trze o wachacz.....

Ja też mam rekiny na zwykłych śrubach i jeszcze dystanse tam wsadziłem... i się trzyma, problemów nigdy nie miałem.

Powrót do góry

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p To powiadasz że wrzucać zwykłe śruby bez problemu po przekątnych i będzie hulać Mr. Green Mr. Green
A z szerokiego kapcia nici Confused Mad
Powrót do góry
sigo (Katowice)

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 15:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
zależy jaka opona

zalezy jakie ET...
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:

Dokładnie tak, nie wiem na ch*j pływające śruby. Już rok jezdzę na 4x100 i nie miałem żadnych jazzów Wink

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 25 Lip, 08 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadza sie mialem alu od scs i zwykle szpilki pasily, teraz mam mangelsy 4x100 i tez wszystko gra Razz

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 0:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli zwykle śruby na dystansie 2mm i fela jak ta lala Laughing Question
Gumsko postaram się kupić jak najszersze,ale zeby nie wystawało za nadkole Cool
A z 2cm może wystawać cz niebardzo Question Question
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sob 26 Lip, 08 9:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilcok napisał:
A z 2cm może wystawać cz niebardzo

NIC nie może wystawać, bo sie PSYjaciele doczepią... Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński