| Autor |
Wiadomość |
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 9:36 Temat postu: |
|
|
Ok to kupię szerokie lacie ale żeby nie wystawały  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 08 10:50 Temat postu: |
|
|
u mnie wystaje, ale minimalnie... ale jak zrobie glebe to sie pochowają i będzie gicior  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lisowsky
![]()
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 17 Wrz, 08 22:14 Temat postu: |
|
|
lisowsky Polecam te pierwsze felgi
Dystanse to coś w stylu "podkładki" między bębnem a felgą by felga 5,5 by tarła o środkowe nadkole.
Felgi - Rozstaw śrub 4x98 ewentualnie 4x100, 13" (13 cali) to wielkość felgi , 5'5 to szerokość felgi może być (ładnie wygląda na nisko profilowej oponce )
Ale starsi są mądrzejsi i na pewno będą mnie poprawiać z 30 razy więc napisałem co wiem  _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lisowsky
![]()
|
Wysłany: Sro 17 Wrz, 08 22:41 Temat postu: |
|
|
| Bilcok napisał: | lisowsky Dystanse to coś w stylu "podkładki" między bębnem a felgą by felga 5,5 by tarła o środkowe nadkole.
|
by TARŁA czy żeby właśnie NIE TARŁA? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
TRENZ (SJZ)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 18 Wrz, 08 8:29 Temat postu: |
|
|
Jesteś upośledzony czy jaja sobie robisz? Pomierz w malcu najpierw nadkola, a potem te felgi i odpowiesz sobie sam na pytanie.
Zobacz sobie BIS'a Kaazy na 14 calach i się zastanów. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw 18 Wrz, 08 16:14 Temat postu: |
|
|
No nie dopisałem "nie" a wy już wojnę robicie  _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciekdj (Łódź)

|
Wysłany: Sob 20 Wrz, 08 10:55 Temat postu: |
|
|
| istotniejszą kwestią od roztawu śrub jest srednica otworu centrującego, bo jezeli felga ma za malą tą srednice to sie nie oprze tak jak powinna o piaste co bedzie skutkowalo tym ze sruby będą podlegały duzym siłą ścinającym, co moze doprowadzic do uszkodzenia felgi lub ścięcia śrub... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:05 Temat postu: |
|
|
witam mam pytanko czy felgi od golfa beda pasowac mam felgi od golfika i nie wiem czy beda pasowac,nie wiem jaki jest rozstaw srub?? _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done 
Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Wto 23 Wrz, 08 8:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michalec (Częstochowa)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:08 Temat postu: |
|
|