Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
pytanie co do rejstracji na zabytek

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
stig (Wałbrzych)

PostWysłany: Wto 30 Cze, 09 14:36    Temat postu: pytanie co do rejstracji na zabytek Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawa ma się tak, że znalazłem ciekawą ofertę beczki na sprzedaż blacharka w całkiem nie złym stanie ale silniki z 2000D został zmieniony na 2400D i nie wiem czy kiedyś w przyszłości jak bym chciał go rejestrować na żółte tablice czy będę mógł.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 30 Cze, 09 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że śmiało można zadzwonić do urzędu komunikacji. Mam tam znajomego, zapytam go...

PostWysłany: Sro 01 Lip, 09 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za zainteresowanie ale już ktoś mnie podkupił Ekhm... jak będziesz miał chwile czasu to możesz się zapytać tego tego kolegi bo jest trochę tych aut z wymienionymi silnikami.
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 02 Lip, 09 15:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To trzeba uderzać do rzeczoznawcy od zabytków bo to on wystawia opinie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński