Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Przyczepka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 17:50    Temat postu: Przyczepka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koeldzy powiedzcie jak podlaczyc elektyke do zaczepu przyczpki >?? jesli ktos wie to sie ciesze jesli pomoze i powei jak to dobrze zrobic..
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekaj, bo nie rozumiem. Chodzi Ci o to, ze nie masz wyprowadzonego gniazdka, tak?
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A chodzi o przyczepę czy samochód Question

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o to Ci chodzi??

Wink Wink
tu widać lepiej http://efotek.pl/pokaz_fotke/upload/uk3d1br6.jpg
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o to jak wyprowadzic kable w samochodzie.. jakie i skad .. aby wpiac je do gniazdka zaczpu..
Powrót do góry
MateuszC

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 08 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spod lamp tylnych
Powrót do góry
Groszek (Ciechanów)

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 08 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam dolutowane kable do wtyczek lamp. z lewej lampy mam puszczony kierunkowskaz, pozycję lewą i stop. Z prawej lampy mam dolutowane kable też od kierunki i pozycji. Do tego jeszcze masa od karoserii i mam to wszystko połączone z belką w kostkach takich samych jak od lamp cofania czy przeciwmgielnych. Jest git Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński