Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Przeróbka tylnego pasa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
THEMOLL24HP (Oświęcim)

PostWysłany: Pią 26 Lut, 10 22:23    Temat postu: Przeróbka tylnego pasa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema Smile Mam pytanie które nurtuje Mnie od jakiegos czasu. Jak ma się demontaż tylnego zderzaka i zamontowanie w pasie wnęki z rejka do przepisów??? Mozna czy nie? Widziałem juz kilka aut tak przerobionych i chciałbym poprostu wiedzieć jak to jest???
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 27 Lut, 10 0:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem jest to niedopuszczalne bo nie ma zderzaka a zderzak raczej powinien być...z drugiej strony bez zderzaka jest łyso ;/

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Sob 27 Lut, 10 0:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Policja może Ci deptać po piętach,ale nie musi jak...zamontujesz też oświetlenie tablicy Smile A jak chcesz tak bardzo rejkę na wysokości zderzak,to weź zrób wnękę w zderzaku,będzie o sto kroć lepiej wyglądać .Ale nie zapomnij o oświetleniu Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński