Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
przeróbka czesci tylnej nadwozia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 13:45    Temat postu: przeróbka czesci tylnej nadwozia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka mam taki plan zeby w swoim malcu wygładzic tylnąklape i tablice przełozyc na zderzak z czym ze w zderzaku wyciąc dziure na tątablice dac do obspawania zeby tj korytko na tątablice zrobic załozyc lampki oswietlenia i tam dac tablice
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i co w związku z tym Question
Pominę fakt wjeśniackiej szpachlexowej klapy.
Chyba ze masz EL'a i w EL'egantowskiej klapie chcesz usunąć otwory po tablicy.
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie chce tam przyspawac blache i szpachlątylko wyrównac spawy
mój kolega tak własnie ma zrobione i nawet fajnie to wygląda
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi sie wydaje ze to szpeci no ale...
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JAk by nie byłą zrobiona to dla mnie płaska klapa jest zawsze płaską klapą i pozostanie dla mnie szpetna, tandetna i do dupy.
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
szpetna, tandetna i do dupy.

Weź sie nie unoś... przesadzasz troche Neutral Każdy ma swoje zdanie, ale można to inaczej przekazac...
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Czw 22 Maj, 08 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No może i zapomniałem o owijaczu ale w tej sprawie akurat takie mam zdanie.
Nie mniej jednak nigdzie nienadmieniłem, że kolega kulik ma tego nei robić, bo to akurat kompletnie nie moja sprawa. Skoro uważa, że
kulik napisał:
nawet fajnie to wygląda
to uważam że nic nie stoi na przeszkodzie do zamienienia słowa w czyn Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ladnie czy nie ladnie to rzecz gustu. na pewno oryginalnie Smile
choc mi sie akurat plaska klapa podobala...choc widzialem taka tylko na zdjeciach w realu jeszcze nie ...
Member
Member

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ja wiem czy oryginalna Rolling Eyes Jest tego sporo.
Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="Harnas"]ladnie czy nie ladnie to rzecz gustu. na pewno oryginalnie :)
choc mi sie akurat plaska klapa podobala...choc widzialem taka tylko na zdjeciach w realu jeszcze nie ...[/quote]

Kumpel miał taką u siebie na malcu.....szczerze???Gówniano to wygląda z tą blachą w zderzaku.takie zabawy to tylko raczej do BISa sie nadają(likwidacja otworów po znaczkach itd) bo do zwykłego to nie widzi mi sie...

[size=12:][color=red:][b:]Skalak_fsm[/b:] w łącz w profilu na forum opcje html bo żadem kod nie działa w twoich postach. //Lama[/color:][/size:]
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w łącz w profilu na forum opcje html bo żadem kod nie działa w twoich postach. //Lama
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 13:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:
choc widzialem taka tylko na zdjeciach w realu jeszcze nie ...

PRZECIEŻ TEGO JEST/BYŁO PEŁNO Shocked

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 23 Maj, 08 14:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na moim zadupiu nie...w Zgolku jezdza TYLKO seryjne maluszki.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński