Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Przełącznik prądu czyli tzw. "cichacz"
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Czw 08 Maj, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eee to nie tak źle...
Powrót do góry
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 09 Maj, 08 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już miałem kupować przewód gdy sobie pomyślałem, że przecież potrzebuję zasilania do paru rzeczy non stop. Także chyba zostaje mi wyłącznik zapłonu.
Gdzie najlepiej?

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 09 Maj, 08 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to sobie te pare rzeczy bezposrednio do akku podlacz.
ja tak mam np radyjko podlaczone.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 09 Maj, 08 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja sąsiadka ma przełącznik który odłącza stacyjkę znajduje sie w schowku (obok radia) na tylnej ściance
Powrót do góry
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 09 Maj, 08 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już wykombinowałem. Co prawda miałem mnóstwo roboty, ale opłaciło się.
Jeśli ktoś ciekawy, gdzie jest super miejsce na przełącznik, to podpowiem, że nie trzeba się ruszać z fotela. Na wyciągnięcie ręki. No i oczywiście mnóstwo roboty przy montażu Twisted Evil

A sam przełącznik kosztował mnie 1,80 zł Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński