Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Przejazd 6 październik, odsłonięcie Gwiazdy Barei - Łódź
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 20:44    Temat postu: Przejazd 6 październik, odsłonięcie Gwiazdy Barei - Łódź Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Urząd miasta wydał nam folder, pomógł bardzo w zorganizowaniu zlotu, teraz jest okazja się odwdzięczyć. Musimy przewieść kilka gwiazd filmowych w kilka miejsc.

Szczegóły są napisane tutaj. Oto lista osób zapisanych, zapisujcie się, tylko proszę o konkrety.

kofeini
Damiano
Jjarząbekk
Szczepan
maxx
arek
morrek
kultowe@op
piotrwielki
Agus
Piter 126p
Cejotunio
Dziwak
Tomek84
Radnaro
Bartek601
fiatcik

Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kofeini
Damiano
Jjarząbekk
Szczepan
maxx
arek
morek
kultowe@op
piotrwielki
Agus
Piter 126p
Cejotunio
Dziwak
Radnaro
Bartek601
fiatcik

Niestety jak już wcześniej pisałem nie mogę się pojawić ze względu na pracę
Bardzo przepraszam

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdybym mial w pelnie sprawnego malczana to bym sie z checia dopisal, ale chwilowo odmawia mi posluszenstwa gRAT Crying or Very sad
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kofeini
Damiano
Jjarzombekk 100% i moj kumpel na 90% (zrobie wszystko by zajechal:D)
Szczepan
maxx
arek
morek
kultowe@op
piotrwielki
Agus
Piter 126p
Cejotunio
Dziwak
Radnaro
Bartek601
fiatcik
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 7:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sejek masz czas, ogarnij go, będzie super jak przyjedziesz gRatem!! to jest jedna z wizytówek nawszego Łódzkiego oddziału!! Zrób wszystko żeby być!!

Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
Sejek masz czas, ogarnij go, będzie super jak przyjedziesz gRatem!! to jest jedna z wizytówek nawszego Łódzkiego oddziału!! Zrób wszystko żeby być!!

z wielkąchęcia ale nie da radu Sad nie mam teraz zbytnio czasu, musze nadrabiać w robocie za poprzedni tydzien leniuchowania Rolling Eyes
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1.kofeini
2.Damiano
3.Jjarzombekk
4.Szczepan
5.maxx
6.arek
7.morrek
8.kultowe@op
9.piotrwielki
10.Agus
11.Piter 126p
12.Cejotunio
13.Dziwak
14.Radnaro
15.Bartek601
16.fiatcik

ponumerowałem nas, i jak widać mamy 16 aut... podszeba jeszcze 8 maluszków, więc mobilizacja, i zachęcajcie kogo się da, byle by maluchem przyjechał Smile

Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy mogę wpaść z rozbitym bokiem? Są raty, rosty, to może i szrot się załapie?
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rata i rosta NI MA Laughing
Powrót do góry
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 15:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ten. jesli chodzi o kwestie benzyny to to juz nasza brozka? zakladam ze tak no ale formalnie sie spytac moge xd

Drugie pytanko czy w malcu musi byc tylko kierowca czy np. 2 osoby moga?
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BOLEKlodz to zrób na szybko z niego rosta i będzie super:D raczej możesz, chyba nie będzie jakiś większych problemów, ale mówie, zrób go na rosta, albo rata i będzie z głowy:D

Powrót do góry
foczka241 (Krzyżanowice/Iłża/Radom)

PostWysłany: Pon 26 Wrz, 11 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałbym chęć ale to na tygodniu,więc odpada wiadomo robota,robota i jeszcze raz robota a wolnego mi nie dadzą bo od jutra wracam z urlopu więc nie jest spoczi Very Happy
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
BOLEKlodz to zrób na szybko z niego rosta i będzie super:D

A ja odradzam Laughing nie dlatego ze mam gRATa , ale RAT lub ROST robiony na szybko lub bez pomyslu to wychodzi styl "KUPA" Wink
Powrót do góry
Agus (Łódź)

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Z mojej strony jak zapewniałam będę. Tzn. mnie osobiście nie będzie ale auto z kierowcą tak.
Panie i Panowie postarajmy się warto się odwdzięczyć miastu.
Sadzę że w przyszłości może to zaowocować fajną współpracą : My i Miasto.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 11:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj obmalowałem bok olejną. Wygląda potwornie.

Ew. mogę obwiesić ten bok jakimś gumolitem, czy coś Razz Mam jeszcze inny pomysł, ale napiszę jak wypali.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem przwoz paru gwiazd filmowych bardziej idzie na plus i fajna banie niz jako dług ktory musimy spłacic Razz
Powrót do góry
Świercu (Uć)

Member
Member
Moderator

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bolek kup w castoramie folie w płynie. Będzie gumowy "malczan" XD
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 15:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BOLEKlodz zainwestuj te 30zł w papier ścierny i szpachlówkę z włóknem szklanym Ass...

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek mówi dobrze BOLEKlodz szpachluj, i dopisuj się do listy i będziesz z nami jechał i wiózł gwiazdy filmowe:D

Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaka to będzie trasa, ile km , z kąd, do kąd ? Rolling Eyes

POWIEM TAK, JEŚLI DO TEGO CZASU KTOŚ OGARNIĘ MI ŚWIATŁA ( MIGACZE, ŚWIATŁA MIJANIA I STOPU) + ZAPEWNI MI ESKORTĘ Z POD DOMU I Z POWROTEM (BRAK PRZEGLĄDU Mr. Green ) TO WTEDY BYM SIĘ PISAŁ Blee

sam niestety tego nie ogarne bo nie mam czasu Crying or Very sad
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ogarnięcia elektryki mogę się podjąć, myslę ze nie będzie więcej jak 10km jazdy

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kawałek po Piotrkowskiej trzeba przewieźć ja mogę cie eskortować Very Happy
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do eskorty przydaly by sie mi 2 auta, jedno zeby jechalo przede mna a drugie za mną.

a co do tych gwiazd ktore bysmy przewozili, co to za gwiazdy Mr. Green i czy wgl odwazyla by sie ktoras wsiasc do mojego gRATa Jupi! haha
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak do pussywagona wsiądą to do grata też

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 27 Wrz, 11 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chcę Dodę jak będzie:D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński