Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Przejazd 6 październik, odsłonięcie Gwiazdy Barei - Łódź
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki napisał:
a i tutaj was zaskocze

Hehe Very Happy Już się nie mogę doczekać Mr. Green Twisted Evil

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tylko przypomnę, bo to widzę dla niektórych był problem uniemożliwiający pojawienie się na paradzie, że mogę wspomóc w kwestii z paliwem (tylko najbardziej potrzebujących, nie przeginajmy pały). I nie będzie to raczej paliwo za darmo, ale rozwiązanie o około 20% tańsze. Może ciut więcej przy dobrych układach...
Wszyscy zainteresowani zobowiązani są mieć swój własny kanister i pojawić się na miejscu zbiórki najpóźniej 15.15!
Bez odbioru, do jutra.
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 05 Paź, 11 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek napisał:
Mało dni zostało ... zresztą jak to Piter ma all w dupie ... więc nie licz na to że zrobisz tego eleganta bo ja nie wiem czy przez jego super wykonaną robote pojade bo koło od alternatora jebło (robione przez Pitera) więc może być tak że ja sie na Bareii nie pojawie bo nie mam z kąd tego skołować

gon sie
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 0:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziwak - weź materiał z kamery i jakieś fajne buty dla mnie Devil

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 9:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki napisał:
i tutaj was zaskocze

no może nie aż tak bardzo jak to odebraliście Embarassed poprostu trochę podciąłem swój image Rolling Eyes

kofeini napisał:
no już czuję, że będziesz bardziej łysy, niż ja

no ale nie aż tak ;d

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 11:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze, chetnie bym sie stawil tam z wami, ale nie mam tych pieprzonych migaczy i swiatel stopu. Sad a cykam sie troche tak jechać bez tych swiatel no i bez przegladu Mr. Green lawety niestety nie posiadam zeby go podstawic tam ... Crying or Very sad
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 11:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Posty nic nie wnoszące do tematu zostały usunięte///PimpQ

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter proszę, zaczołeś coś pisać na forum Very Happy

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 06 Paź, 11 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter jak masz nabijać posty bez sensu to zamilcz

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński