Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Protest paliwowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 18:26    Temat postu: Protest paliwowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łódź:

Dnia 28 Stycznia chcemy zablokować Autostradę A2 na odcinku Stryków -> Emilia -> Stryków.

Koszt Przejazdu Autostradą w jedną stronę na tym odcinku to 3 złote. Miejsce spotkania: Parking przy Supermarkecie M1 ( Obok Stacji NESTEA ) Data i godzina spotkania: 28.01 godzina 11:30

więcej informacji na stronie protestu na FB:
http://www.facebook.com/events/354152177945735/

i na oficjalnej stronie protestu;
http://www.protestpaliwowy.rox.pl/

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie nie wiem jak u was ale u mnie ostatnio cena Pb95 z dnia na dzień spadła o 14gr- z 5.67 na 5.53 Shocked
nie wiem czy to zwiazane z protestami ale jestem zadowolony i oby tak zostało Mr. Green
Chociaz ON caly czas bez zmian 5.67
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 10:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulo850 napisał:
Panowie nie wiem jak u was ale u mnie ostatnio cena Pb95 z dnia na dzień spadła o 14gr- z 5.67 na 5.53
nie wiem czy to zwiazane z protestami ale jestem zadowolony i oby tak zostało
Chociaz ON caly czas bez zmian 5.67

ale Ci już namącili w głowie.. Ekhm... oto przykład konkretnego działania rządu..
cena spadła o 14 groszy więc jest się z czego cieszyć? otóż nie.
oby tak zostało? heh.. Ekhm...
jestem zadowolony?.. omg Ekhm...
paliwo nadal kosztuje 5,50zł<++
myśl.
jak z podatkami. powiedzą, że zrobią 26%, żeby społeczeństwo się oburzyło, a potem zmniejszą o 2 stopnie do 24. ludzie jeszcze będą się cieszyć, że tylko tyle im podnieśli.. masakra.

sory za ot.

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 12:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fistach napisał:
jestem zadowolony?.. omg

jestem zadowolony i mów sobie co chcesz.

fistach napisał:
oby tak zostało? heh..

zamiast "zostało" mialem użyć słowa "dalej"

bo mialem na mysli fakt ze oby tak dalej taniało
Powrót do góry
lepa (Zduńska Wola - EZD FW09)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 28 Sty, 12 12:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musiałem napisać tego posta. wybacz, mam nadzieję, że rozumiesz Wink

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 30 Sty, 12 1:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy ktoś od nas był, ale protest bardzo udany. Bardzo fajnych ludzi przywiała ta akcja. Już niedługo będzie kolejna. Będę informował. Może ktoś się jeszcze skusi. Dla zachęty:
kto powiedział, że duży może więcej SmileSmile
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński