Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Prosze Państwa czapki z głów :(
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Nikita (Zarszyn)

Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 9:54    Temat postu: Prosze Państwa czapki z głów :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku

Zapisz ten film na dysku

Zapisz ten film na dysku

bez komentarza

http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,126,Fiat,126,FSO,Polonez,ATU,Nissan,Bluebird/3969
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 10:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widziałem te filmiki, aż czasem nie moge sie nadziwc jak mozna tak porzucic samochód Crazy
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem te filmiki już kiedyś ale chyba innego autora...No szkoda oczywiście tych autek Crying or Very sad . Na całym świecie gniją klasyki. I nic tylko nie żałować kasy i odnawiać takie wozy Surprised . Dzięki za filmiki Nikita

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żal się robi takich autek. A to tylko parę zdjęć. W całej Polsce jest tyle zastanych i wrośniętych w glebę aut, że głowa mała Mad

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 14:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To moim zdaniem najciekawszy filmik. Podkład pasuje:

Zapisz ten film na dysku

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 14:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie filmiki niestety będą powstawać. . wszystkiego nie uratujemy. Nie wszystko da radę uratować.. i jest nas za mało Sad

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd prawda... smutna prawda... ale szkoda że dobre egzemplarze często lądują na złomie...

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron napisał:
szkoda że dobre egzemplarze często lądują na złomie...

I to często przez jakąś małą usterkę Sad'

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciekawe, ciekawe... niektóre wykorzystane zdjęcia są moje Shocked Neutral Faja

Pogadam z tym Panem.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 19:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja juz kiedys widziałem te filmiki...az sie łezka w oku kreci Crying or Very sad ..szoda niestety jest nas za mało zeby uratowac je wszystkie ale jest nas na tyle duzo ze dajemy jakos rade chociaz czesc z nich uratowac....
Niestety tyle dobrych samochodów na złom ląduje bo maja jakis mały defekt który moznaby zrobic tanim kosztem ale cuz Crying or Very sad Sad
Przeciez jak dla mnie samochód tez ma dusze...ja Urwisa porównuje do człowieka,nawet do niego mówie nieraz jak sam jestem...moze to i głupie ale taki mam swój tok myslenia Smile
Ile razy słysze "zostaw tego malucha,kupiłbys se golfa albo bmw a nie ładujesz i to ciasne małe itp"
ale ze ja jestem uparty i mam sentyment do starych samochodów to dalej ładuje w mojego boba kase..a co do tego ze ciasny to powiem tak "mały,ciasny ale własny" i tak wogóle to niski jestem to mi pasuje RazzRazz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 15:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p Mam to samo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ja się mogę pochwalić tym ze ostatnio uratowałem od żyletek Forga Granadę 2.8 v6 z 79r na gaźniku Razz

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 16:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stasiu126p ja do mojego też gadam, ale tez jak jestem sam, raz tata wchodzi i pyta a Ty z kim gadasz?, a ja na cwiecze role na polski tato Razz

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
ROOMPER (Gliwice / Wellington)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Noo nie! Sad Smutna prawda. Pare dni na forum mnie nie bylo a tu takie smuty serwujecie Sad Niestety sporo ciekawych (juz klasykow) Konczy na parkingach i na szrocie... Ale co zrobic, trza sie z tym pogodzic bo wszystkich sie nie uratuje a jedynie garstke...To tak samo jak np. obroncy zwierzat poruszaja tematy bezdomnych i cierpiacych zwierzat. Tak samo my poruszamy smutny temat gnijacych w kacie pieknych samochodow. Coz co zrobic? trzeba zyc dalej...
stasiu126p Ja tez do swojego mowilem ale zazwyczaj jak odmawial posluszenstwa Laughing Ale i zdazalo mi sie go pochwalic. Tak wiec od k*rw tylko go nie zwalem Mr. Green
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to widze ze nie tylko ja tu mam takie wiry na bani ze gadam z samochodem Laughing ale fakt jest faktem ze mi sie nieraz zdarzyło gadac i nawet rodzice słyszeli to tylko sie podsmiewali Very HappyVery Happy
baj de łej znalazłem klasyka na cytrynkach na włoskiej licencji(widziałem te listewke na błotniku z tyłu ze miał) wiec racze bedzie to na licencji,w ładnym nawet stanie i stoi w krzakach Rolling Eyes a posiadłosc własciciela nie jest piekna,widaz ze niezbyt im sie powodzi Rolling Eyes ale jak bede miał troche czasu to sie zapytam czy by nie chcieli opchnac go zawsze im sie pare groszy przyda a na złom szkoda go dawac,jak cos to zapodam fotke jak bede miał chwilke czasu,a tak wogóle zawsze mi sie marzył taki klasyk.a własnie tamten ma potencjał Very Happy

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę ocik leci Stasiu, ale jak możesz to ratuj klasyka. Wink

Powrót do góry
zdun90 (Kalisz)

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 13:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moim zdaniem te samochody same w sobie są piekne i nic wiecej im nie potrzeba;) te na parkingach, te ze szrotu nie maja juz tak pieknego życia
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pią 20 Lut, 09 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Parę z nich nadaje się świetnie na rat rost'y Twisted Evil

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 22 Lut, 09 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1szy filmik wrzucony przez Nikitę:

3:20 - Zgiął niosąc pomoc - Rolling Eyes Crying or Very sad

Tak prawda. Niestety jest utarta ścieżka w umysłach polaków że to co polskie to niskiej jakości i trzeba to tępić.
Niestety. Rolling Eyes
Madd (Wrocław)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Lut, 09 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Groszek napisał:
3:20 - Zgiął niosąc pomoc

Niech ktoś powie, że samochody nie mają duszy...

PostWysłany: Pią 06 Mar, 09 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku&NR=1

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 06 Mar, 09 15:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crazy debilizm i jeszcze raz debilizm Crazy

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Pią 06 Mar, 09 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tępe ch.uje Exclamation lepszy ubaw by był gdyby jakiegoś "inteligenta" posadzili w maluchu Mr. Green
piteer (Jarosław)

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://poboczem.pl/news/smutny-koniec-malucha,1278874

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
PrzeMan (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 11:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niedawno byłem na retkini i oto co znalazłem:

szkoda słów... jak tak dalej będzie to słuch o polskiej motoryzacji zaginie Sad

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakiś czas temu też obejrzałem kilka takich filmików Sad ostatnio byłem w łodzi i przypadkiem spotkałem stojącego samotnie maluszka, który pewnie jeszcze nie dawno jeżdził, miał nawet ślad po nalepkach ze zlotów a niedaleko niego stał inny też opuszczony klasyk na chromowych zderzakach. żal serce ściska jak autka tak kończą los. a one tyle dla nas zrobiły, starały się jak mogły by nas nie zawieść i spełnić nasze wymagania ale niestety niektórzy właściciele zawiedli ich. ale jak widzi się takie filmiki jak ten ze zniszczenia białego maluszka to normalnie gniew wzrasta ponad granice Evil or Very Mad ale tak jak było już pisane nie wszystkie zdołamy uratować niestety Sad Sad stasiu126p ja też rozmawiam ze swoim maluszkiem...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński