Widziałem te filmiki już kiedyś ale chyba innego autora...No szkoda oczywiście tych autek . Na całym świecie gniją klasyki. I nic tylko nie żałować kasy i odnawiać takie wozy . Dzięki za filmiki Nikita _________________ 126tka - 1978' old school driving
Żal się robi takich autek. A to tylko parę zdjęć. W całej Polsce jest tyle zastanych i wrośniętych w glebę aut, że głowa mała _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
Takie filmiki niestety będą powstawać. . wszystkiego nie uratujemy. Nie wszystko da radę uratować.. i jest nas za mało _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img]
Ja juz kiedys widziałem te filmiki...az sie łezka w oku kreci ..szoda niestety jest nas za mało zeby uratowac je wszystkie ale jest nas na tyle duzo ze dajemy jakos rade chociaz czesc z nich uratowac....
Niestety tyle dobrych samochodów na złom ląduje bo maja jakis mały defekt który moznaby zrobic tanim kosztem ale cuz
Przeciez jak dla mnie samochód tez ma dusze...ja Urwisa porównuje do człowieka,nawet do niego mówie nieraz jak sam jestem...moze to i głupie ale taki mam swój tok myslenia
Ile razy słysze "zostaw tego malucha,kupiłbys se golfa albo bmw a nie ładujesz i to ciasne małe itp"
ale ze ja jestem uparty i mam sentyment do starych samochodów to dalej ładuje w mojego boba kase..a co do tego ze ciasny to powiem tak "mały,ciasny ale własny" i tak wogóle to niski jestem to mi pasuje _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
stasiu126p Mam to samo
Ja się mogę pochwalić tym ze ostatnio uratowałem od żyletek Forga Granadę 2.8 v6 z 79r na gaźniku _________________ Jak nie zgodnie z prawem to lewą stroną jadę!
stasiu126p ja do mojego też gadam, ale tez jak jestem sam, raz tata wchodzi i pyta a Ty z kim gadasz?, a ja na cwiecze role na polski tato _________________ - Dlaczego faceci uwielbiają kobiety w skórze?
- Bo pachną jak nowa tapicerka.
Noo nie! Smutna prawda. Pare dni na forum mnie nie bylo a tu takie smuty serwujecie Niestety sporo ciekawych (juz klasykow) Konczy na parkingach i na szrocie... Ale co zrobic, trza sie z tym pogodzic bo wszystkich sie nie uratuje a jedynie garstke...To tak samo jak np. obroncy zwierzat poruszaja tematy bezdomnych i cierpiacych zwierzat. Tak samo my poruszamy smutny temat gnijacych w kacie pieknych samochodow. Coz co zrobic? trzeba zyc dalej...
stasiu126p Ja tez do swojego mowilem ale zazwyczaj jak odmawial posluszenstwa Ale i zdazalo mi sie go pochwalic. Tak wiec od k*rw tylko go nie zwalem
No to widze ze nie tylko ja tu mam takie wiry na bani ze gadam z samochodem ale fakt jest faktem ze mi sie nieraz zdarzyło gadac i nawet rodzice słyszeli to tylko sie podsmiewali
baj de łej znalazłem klasyka na cytrynkach na włoskiej licencji(widziałem te listewke na błotniku z tyłu ze miał) wiec racze bedzie to na licencji,w ładnym nawet stanie i stoi w krzakach a posiadłosc własciciela nie jest piekna,widaz ze niezbyt im sie powodzi ale jak bede miał troche czasu to sie zapytam czy by nie chcieli opchnac go zawsze im sie pare groszy przyda a na złom szkoda go dawac,jak cos to zapodam fotke jak bede miał chwilke czasu,a tak wogóle zawsze mi sie marzył taki klasyk.a własnie tamten ma potencjał _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
tępe ch.uje lepszy ubaw by był gdyby jakiegoś "inteligenta" posadzili w maluchu _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE Green i Bordo
jakiś czas temu też obejrzałem kilka takich filmików ostatnio byłem w łodzi i przypadkiem spotkałem stojącego samotnie maluszka, który pewnie jeszcze nie dawno jeżdził, miał nawet ślad po nalepkach ze zlotów a niedaleko niego stał inny też opuszczony klasyk na chromowych zderzakach. żal serce ściska jak autka tak kończą los. a one tyle dla nas zrobiły, starały się jak mogły by nas nie zawieść i spełnić nasze wymagania ale niestety niektórzy właściciele zawiedli ich. ale jak widzi się takie filmiki jak ten ze zniszczenia białego maluszka to normalnie gniew wzrasta ponad granice ale tak jak było już pisane nie wszystkie zdołamy uratować niestety stasiu126p ja też rozmawiam ze swoim maluszkiem...