Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
prostowanie dachu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 7:04    Temat postu: prostowanie dachu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
Za kilka dni zabieram się za blacharkę w moim malcu, niestety wcześniej jakiś idiota tańcował po dachu i jest powgniatany w kilku miejscach. Czy da się to jakoś wypchnąć Question

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Kondek279 (Zawiercie)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się kładłem w środku i "tańczyłem" do góry nogami Very Happy

http://www.youtube.com/user/kondek279
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz od środka spróbować.Ale idealnie równo Ci nie wyjdzie.Więc trochę szpachli będziesz musiał wykorzystać.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy jak duże jest uszkodzenie, ale... młotek gumowy i parędziesiąt ładnych minut tłuczenia powinno załatwić sprawę. Kuzynowi kiedyś poskakali po dachu i wujek przy pomocy młotka gumowego doprowadził go do niemal oryginalnych kształtów. Skończyło się jedynie na tym, że na rogach dachu popękał i poodpadał lakier (ale podkład został, więc nawet nie rdzewiało). Sam się zdziwiłem, że się tak da.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 10 Sie, 10 13:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w moim tez kiedys przeszli od klapy, przez dach po pokrywe bagaznika i nie dalem rady wyrownac. Na jutubie sa jakies filmiki o podgrzewaniu tych miejsc suszarka itd itp ale u mnie nie pomoglo. Do dzisiaj male wgniotki widac zwlaszcza przy tylej szybie
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński