Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Prośba o wycenę.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 12 Mar, 09 22:00    Temat postu: Prośba o wycenę. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie ile są warte NOWE, kompletne zderzaki do Fiat/Seat 850. Wyciągnięte z folii z znaczkami SEATA. Kły, zderzaki mocowania, idealne. Dobrze przechowywane, bez rama korozji. Idealne i piękne...

Ile to może być warte ?

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 12 Mar, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla mnie obecnie to jest nic nie warte ... ale jesli milabym takie auto w celach kolekcjonerskich to 400-500 zl byloby gorna granica. Najlepiej wystaw to na allegro z duza cena minimalna np 1500zl od zlotowki wtedy zobaczysz.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
artjas (Kraków)

PostWysłany: Czw 12 Mar, 09 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli sie zdecydujesz na aukcje to podeslij linka albo chociaz fotki, to moge wrzucic na forum seata (IKS). jakis czas temu ktos tam sie chwalil odrestaurowana 850tka, moze szuka takch noweczek.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 20 Mar, 09 10:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 20 Mar, 09 12:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takich lipnych zdjec to sie nie robi Laughing . Tu wygladaja na gora 100 zl za komplet. Te co poszly na allegro do 126p za 600zl to byly odpowiednio wykadrowane Laughing

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 20 Mar, 09 13:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poka, poka... nie mam czasy czyścić ... pucować. Są igły i tak Neutral

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 20 Mar, 09 13:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak na słowo honoru to kazdy cie osra
tu trzeba je dopicowac lepiej niz swojego wacka, odpie***rdolić porzadn zdjecia (chrom najlepiej wychodzi w swietle dziennym w sloneczna pogode) i wtedy mozesz z tym startowac na allegro
a jak ci sie mochu nie chce to wyj***eb to na złom
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 20 Mar, 09 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq i Bilo dobrze napisali Wink żeby to sprzedać najpierw trzeba je porządnie zaprezentować na fotkach dobrej jakości i w dobrym świetle, no i musiałyby być czyste Rolling Eyes

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński