Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Prosba o pomoc przy zrobieniu kalendarza:)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 24 Sty, 12 18:07    Temat postu: Prosba o pomoc przy zrobieniu kalendarza:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam prosbe a mianowice potrzebuje zrobic projekt kalendarza dla ochotniczej strazy pozarnej w mojej miejscowosci. Z racji tego ze nie ogarniam programow graficzynych zwracam sie z prosba.
materialy oraz uklad kalendarza mam chodzi mi tylko o zmontowanie tego w jedna całosc

prosze o pomocna meil badz gg

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 24 Sty, 12 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.tylkoprogramy.pl/kalendarze.php

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem ale dla mnie te programy to sie nie nadaja. potrzenuje kogos kto bawi sie bawi w bardziej profesionalne programy. Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 31 Sty, 12 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Polecam darmowy program Gimp, w miarę prosty w obsłudze

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński