Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
prosba o opinie na temat wzmacniacza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 21:28    Temat postu: prosba o opinie na temat wzmacniacza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/item385062818_jbl_decade_1002_350wat_rms_4ohm_rzeszow_.html
mam do kupienia dokladnie taki wzmacniacz za 100zl.i pytanko,czy warto?? 100% sprawny

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 20 Cze, 08 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Według parametrów Wzmacniacz niczego sobie, co do przewagi nad GTO jakoś bym polemizował, za 100zł nie masz się nad czym zastanawiać ale to raczej wzmak na monoblok'a chociaż 300W/4Om w RMS przy THD 0.01% lekko zawyżone ale suba pociągnie, ja mimo wszystko nadal obstaje przy Magnacie, i cenowo i jakościowo "Moim Zdaniem" lepsze. Z JBL miałem tylko GTO i grał podobnie jak Tribal Magnata, oczywiście mowa o jakości nie o KW.
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec zakupilem tego wzmaka JBL DECADE za 100zl. Smile do tego zakupilem skrzynke Blaupunkt GTB 1200 MKII(250rms/800w),i musze przyznac ze gra bardzo ladnie Very Happy

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i bardzo dobrze Wink
Powrót do góry
Skalak_fsm (Brwinów [Mazowsze])

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I do malucha to wstawiłeś?
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy nie nie,do vectry,ale na ogolnopolski chyba wrzuce to do maluszka Very Happy
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński