Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Progi - wymiana / naprawa
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 03 Lis, 08 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mylcie pojęć
Migomat - to uzadzenie osiadające zawinięty drut na bębnie, znajdujacy się w weżu gdzie dodatkowo jest wpuszczony Co2 (Dwutlenek) po to żeby nie było tego osadu powstałego ( np przy spawaniu spawarką elektrodową) wiec musi posiadac butle z gazem Very Happy, służ do spawania cieńkich blach, rur cieńko ściennych,

Spawarka Elektrodowa - Ma taką rączke gdzie wkłada się elektrody, które podczas spawanie sie kończą i trzeba dać nastepną, spawarka elektrodowa służy zazwyczaj do spawania grubych blach ponieważ wystąpuje duzy amper i ciekie blach odrazu przeapala

ludzie elektrodą to tylko dodatkowych dziur porobicie i bedzie ser. Postaram sie jakoś przybliżyc wymiane progów jak ja to robiłem, ale posłuze sie rysunkami, bo fotek nie robiłem w czasi wymiany,
teraz to pardziej uzywam w pracy MultiSpota (zgrzearka) ale jakoś nie mam zaufania do niej i niektóre zgrzey dodatkowo nawiercam i posdpawuje, tzn kłąde jeszczedodatkowy spaw

PostWysłany: Sob 22 Lis, 08 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podłącze się pod temat - czy ktoś z Was może wie gdzie w Warszawie można kupic jeszcze elementy blacharskie do malucha? - chodzi mi o progi, reparaturki błotników, itp....
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 24 Lis, 08 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

człowieku wejdż na allegro wiadomo ze minimalnie drożej ale idzie dostac to co potrzebujesz

PostWysłany: Sro 26 Lis, 08 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra rada zawsze jest w cenie......
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/show_shop.php?category=0&country=1&buy=0&shop=0&order=t&p=0&price_from=0&price_to=0&listing=0&pay=0&listing_sel=1&listing_interval=0&redir_to_search=1&string=126p&shop_id=5799753

Może to nie Wa-wa, ale jest Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński