Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problemy z radiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 6:35    Temat postu: problemy z radiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAM PYTANIE CO MOŻE MI SIĘ DZIAĆ Z RADIEM BO SYTUACJA JEST BARDZO DZIWNA.... mianowicie opisze działanie ... kabel masowy jest podpięty do karoserii auta a kabel plusowy jest przeprowadzony kablem do klemy z aku... radio zawsze działało puki mi aku nie padł, bo ładowania nie miałem i tak też stało się wczoraj, jeszcze jak jeździłem to radio mi przerywało potem już padło to żeby się nie włączało non stop i próbowało grać a prądu nie było już to je wyłączyłem, no i jak poszedł samochód do garażu to już nie patrzyłem nic, dziś rano wchodzę aku już naładowany rozrusznik kręci ale radio nie żyje, mianowicie w guziku od włączania go jest czerwone podświetlenie jak zawsze czyli jak widać prąd dochodzi ale jak nacisnę guzik by włączyć radio to zero reakcji, guzik nadal się świeci ale radio nie kontaktuje... już patrzyłem do bezpiecznika w nim ale on jest cały... co się może dziać? radio do wywalenia? (JVC)
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 12

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchaj ja miałem tą samą sytuację, musiałem podciągać kostkę ISO w kierunku radia, więc jak coś to pewnie i Ciebie czeka wymiana tej kostki Razz

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie no już temat do zamknięcia samo się naprawiło wyjąłem aku aby jeszcze podładować i spradzić czy zwarcia nie ma po jakiś 2h włożyłem i już było ok nie wiem czemu Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński