| Autor |
Wiadomość |
kropek
 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 6:35 Temat postu: problemy z radiem |
|
|
| MAM PYTANIE CO MOŻE MI SIĘ DZIAĆ Z RADIEM BO SYTUACJA JEST BARDZO DZIWNA.... mianowicie opisze działanie ... kabel masowy jest podpięty do karoserii auta a kabel plusowy jest przeprowadzony kablem do klemy z aku... radio zawsze działało puki mi aku nie padł, bo ładowania nie miałem i tak też stało się wczoraj, jeszcze jak jeździłem to radio mi przerywało potem już padło to żeby się nie włączało non stop i próbowało grać a prądu nie było już to je wyłączyłem, no i jak poszedł samochód do garażu to już nie patrzyłem nic, dziś rano wchodzę aku już naładowany rozrusznik kręci ale radio nie żyje, mianowicie w guziku od włączania go jest czerwone podświetlenie jak zawsze czyli jak widać prąd dochodzi ale jak nacisnę guzik by włączyć radio to zero reakcji, guzik nadal się świeci ale radio nie kontaktuje... już patrzyłem do bezpiecznika w nim ale on jest cały... co się może dziać? radio do wywalenia? (JVC) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
morrek (Łódź)

Pochwał: 12
1991 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 11:27 Temat postu: |
|
|
Słuchaj ja miałem tą samą sytuację, musiałem podciągać kostkę ISO w kierunku radia, więc jak coś to pewnie i Ciebie czeka wymiana tej kostki  _________________
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropek
 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 12:01 Temat postu: |
|
|
a nie no już temat do zamknięcia samo się naprawiło wyjąłem aku aby jeszcze podładować i spradzić czy zwarcia nie ma po jakiś 2h włożyłem i już było ok nie wiem czemu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|