Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problem ze wzmacniaczem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
dMq

PostWysłany: Czw 11 Mar, 10 19:59    Temat postu: problem ze wzmacniaczem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Dzis podpialem wzmacniacz i mam taki problem niebieski przewod powinien isc od wzmacniacza do radia i radiem powinno sie wylaczac wzmacniacz:) Ale tak nie jest jak podpinam pod niebieski kabel to nie dziala wiecie co moze byc? sprawdzalem pod wszystkie wolne kable w kostce radia i nie ch*ja:D nie da sie... Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi poniewaz caly czas wzmacniacz mam wlaczony...
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 11 Mar, 10 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym założył pstryczek elektryczek na tym kablu i po problemie Smile
Mi tez sie nieraz działo ze sie nie włączał ze sie nie wyłączał to sie wkurzyłem puściłem nowy kabel i założyłem przełącznik Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
dMq

PostWysłany: Czw 11 Mar, 10 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh;) a ja sobie poradzilem z problemem teraz normalnie srubki musze dokrecac;)

mozna zamknac... Wink
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 11 Mar, 10 23:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co było przyczyną w końcu? Wink

PostWysłany: Pią 12 Mar, 10 12:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podpialem + bezposrednio z aku pod remote, a powinienem podpiac pod B+ i teraz wszystko dziala. bo na remote jak byl + z aku to caly czas prad byl i sie nie wylaczal z radiem a na neibieskim kabelku jak radio off to nie ma pradu i wzmachol off, i wraz z uruchomieniem radia jest prad na niebieskim kabelku i wlacza wzmacniacz;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński