Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem ze swiatłami

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Kondzikx (Otwock)

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 23:26    Temat postu: Problem ze swiatłami Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam taki problem mam swiatła drogowe, postojowe ale nie mam mijania. Co to moze byc?
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 08 Gru, 08 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdz wlacznik w pierwszej kolejnosci.

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmienilem zarowke z drugiej lampy dzialajacej i nic to samo Sad
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 09 Gru, 08 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

UŻYWAJ OPCJI SZUKAJ TAKIE TEMATY BYŁY WAŁOWANE PO DOBRE KILKA JAK NIE KILKANAŚCIE STRON Exclamation
A jeżeli już to masz jeb*ięty bezpiecznik, włącznik albo przełącznik zespolony. Masz anwet napisane w kolejności.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński