Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem z Rozrusznikiem

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Mechanika
Autor Wiadomość
Dariusos

PostWysłany: Sob 11 Kwi, 09 8:40    Temat postu: Problem z Rozrusznikiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich!
Od pewnego czasu mam problem z rozruszniekim w moim bolidzie. Otóż gdy odpalam auto nie chcę mi kręcić tylko jest pykanie tak jak by bendix pykał, dodam ze w ubiegłym roku rozrusznik robiłem dałem nowy automat, bendix, szczotki oraz tulejki. Problem bardzo często się zdarza, inaczej go nie odpale jak tylko na pych Sad Bywa tez i tak, że jest ok, odblokuje się i kręci. Powiem też, iż byłem z tym problemem u mechanika, gdzie odparł mi, ze to szczotki napewno nie będą i chce dać rozrusznik do punktu diagnozy rozruszników (koszt diagnozy 80zł.) więc nie wiem już co mam robić, nie wiem czy zagądać w ten rozrusznik, czy kupić na szrocie kolejny (koszt 40zł.) Pozdrawiam i do usłyszenia.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 11 Kwi, 09 8:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. temat nie w tym dziale - przenioslem
2. uzywaj szukajki, bo to juz bylo
3. wymien elektromagnes i bedzie dobrze, mialem ten sam problem.

zamykam
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński