| Autor |
Wiadomość |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 15:26 Temat postu: problem z podłogą |
|
|
| mam problemy z podłogą.Zaczynają się dziury robić na wysokości belki pod podwoziem.Czym zrobić te belki,by nie dostawała się woda i czym zakleić dziury bez spawania??Myślałam nad pianką montażowa,by w belkę wpuścić. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
chemik143 (Cieszyn)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 16:42 Temat postu: |
|
|
| żadnej pianki, od pianki zgnije ci jeszcze szybciej. Zakładam, że masz eleganta, one gniły często od belki właśnie - bynajmniej kolega miał ela z 95 roku i podłoga zjedzona. Możesz starać sie nitować kawałek podłogi ale zawsze spawanie lepsze. Do środka tej beleczki daje się hipol zmieszany chyba z baranem. Są zresztą konserwacje specjalne do takich rzeczy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:14 Temat postu: |
|
|
| no el z 96.To łatać nitami??a jaka blacha? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:16 Temat postu: |
|
|
NIE ŁATAĆ NITAMI TY... NICIE TY - założyłeś 2 takie same tematy -czytaj oba w takim razie. Napisaliśmy Ci, że z tym to tylko do spawacza. Poza tym daj jakieś zdjęcie tego uszkodzenia. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:17 Temat postu: |
|
|
| nie robiłam foto.a ile spawanie mniej więcej kosztuje? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rampula (Bytom)
 Pochwał: 5
|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:29 Temat postu: |
|
|
Ogolnie spawanie to drozyzna niestety, ale jak łatka nie jest duza to mysle ze z 20zl maximum
Widze ze jestes z Katowic to moze podjedz na 1000-lecie, tam jest taki warsztacik gdzie stoja same maluszki to moze ktos cos poradzi  _________________ 'weź synek włóż hawajską koszule...' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:32 Temat postu: |
|
|
Moja rada:
Nie stać cię na auto kup se rower.Mniej wydatków i nie gnije podłoga  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:35 Temat postu: |
|
|
| a gdzie dokładnie na tysiacleciu?a jest ktoś ze śląska kto by m pomógł z tą podłogą?Ma spawarkę?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rampula (Bytom)
|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:42 Temat postu: |
|
|
hmm dokladnego numeru nie znam, ale jak jedziesz Chorzowska od strony Bytomia to po prawej stronie, mniej wiecej na przeciwko wesolego miasteczka. Mozna rozpoznac bo pod plotem stoi kremowy ST na chromach, a ktorys z pracownikow chyba jezdzi bialym bambino na p4 bo tez czesto tam stoi...wjazd jest chyba jakos od strony osiedla, ale nie wiem dokladnie bop jeszcze nie mialem okazji tam podjechac  _________________ 'weź synek włóż hawajską koszule...' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:44 Temat postu: |
|
|
| koło tego cmentarza?na przeciwko wesołego są budynki i za nimi cmentarz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rampula (Bytom)
|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:45 Temat postu: |
|
|
no no dokladnie niedaleko cmentarza, dokladniej mowiac na przeciwko diabelskiego mlyna  _________________ 'weź synek włóż hawajską koszule...' |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
free10 (Katowice)

|
Wysłany: Sro 08 Paź, 08 17:49 Temat postu: |
|
|
| no już mam.zadzwonię do nich i się spytam.dzięki za pomoc.Ciekawe ile wezmą za spawanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piteer (Jarosław)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Czw 09 Paź, 08 11:55 Temat postu: |
|
|
nikt nie zauważył że ten temat jest w 2 działach prowadzony jednocześnie?... _________________ 126 el '96 czerwony
126 elx '99 zielony
Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|