| Autor |
Wiadomość |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 26 Lis, 08 12:10 Temat postu: problem z opcją ''szukaj'' |
|
|
a mianowicie daje opcję ''szukaj'' powiedzmy słowo maluch
wyszukało mi w cholere tematów, no to wchodzę w jeden czytam, no i powiedzmy nie znalazłem nic co potrzebowałem no i daję w przeglądarce ''wstecz'' żeby np. poszukać w innym temacie, których mi wcześniej wyszukało w cholere i wtedy wyskakuje że nie znalazło strony, strona sieci web wygasła itp.
niech ktos to sprawdzi czy ma tak samo, bo ja na IE, Mozilli i Operze tak mam i szlag mnie trafia jak muszę od nowa w opcji ''szukaj'' wpisywać szukane słowo _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Sro 26 Lis, 08 12:49 Temat postu: |
|
|
u mnie niema czegoś takiego.... może w takim razie zamiast dawać ciągle wstecz używaj "kart" ja zawsze tak robię otwieram wszystkie w osobnych kartach a potem jak skończę przeglądać to wyłączam jedną i przechodzę do następnej _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Sro 26 Lis, 08 18:39 Temat postu: |
|
|
| U mnei wszystko działa jak nalezy cofam i powraca normalnie. U Ozziego jest też dobrze wiec to juz w tym momencie wyklucza błąd na stronie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 26 Lis, 08 21:40 Temat postu: |
|
|
| u mnie działa szukaj i wstecz. wszystko dziala jak nalezy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobi (54°16)

Pochwał: 1
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 27 Lis, 08 19:27 Temat postu: |
|
|
Ja też polecam karty, o wiele wygodniej, a jak się coś spartoli, to mozilla pyta przy wznowieniu, czy przywrócić poprzednią sesję  _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|