Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problem z opcją ''szukaj''

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 26 Lis, 08 12:10    Temat postu: problem z opcją ''szukaj'' Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mianowicie daje opcję ''szukaj'' powiedzmy słowo maluch Smile

wyszukało mi w cholere tematów, no to wchodzę w jeden czytam, no i powiedzmy nie znalazłem nic co potrzebowałem no i daję w przeglądarce ''wstecz'' żeby np. poszukać w innym temacie, których mi wcześniej wyszukało w cholere Smile i wtedy wyskakuje że nie znalazło strony, strona sieci web wygasła itp.

niech ktos to sprawdzi czy ma tak samo, bo ja na IE, Mozilli i Operze tak mam i szlag mnie trafia jak muszę od nowa w opcji ''szukaj'' wpisywać szukane słowo

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 26 Lis, 08 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie niema czegoś takiego.... może w takim razie zamiast dawać ciągle wstecz używaj "kart" ja zawsze tak robię otwieram wszystkie w osobnych kartach a potem jak skończę przeglądać to wyłączam jedną i przechodzę do następnej

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 26 Lis, 08 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnei wszystko działa jak nalezy cofam i powraca normalnie. U Ozziego jest też dobrze wiec to juz w tym momencie wyklucza błąd na stronie.
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 26 Lis, 08 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie działa szukaj i wstecz. wszystko dziala jak nalezy.
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 27 Lis, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też polecam karty, o wiele wygodniej, a jak się coś spartoli, to mozilla pyta przy wznowieniu, czy przywrócić poprzednią sesję Cool

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński