| Autor |
Wiadomość |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 20:55 Temat postu: Problem z odpaleniem portalu :/ |
|
|
Kiedy odpalę firefoxa i wpisuje adres www.terytorium126p.pl, wiesza mi całą przeglądarke. Muszę zamykać i odpalać jeszcze raz, ale kiedy wpisuje adres: www.terytorium126p.pl/forum wchodzi bez problemu. Nie mogę nic zrobić np. w profilu/koncie ponieważ w chwili przechodzenia na portal przeglądarka się wiesza. To ja mam już tak zrypanego kompa czy jest to problem natury technicznej. Inne fora i portale chodzą mi bez problemu...  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 20:59 Temat postu: |
|
|
| Ja na firefoxie działam i nic takiego mi isę neidzieje, jedyne co to zauwazam jakby czasem zwiechę tak po prostu łapał np przy zmianie stron, ale to może być spowodowane tym calym banerem z kroplą wody. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 21:18 Temat postu: |
|
|
Ja mam przenośną wersję FF 3.0.11 i wszytko chodzi OK. Baner z kroplą czasem staje ale nie przeszkadza mi to w surfowaniu. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 21:59 Temat postu: |
|
|
no ja za Chiny Ludowe nie mogę odpalić portalu  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 22:22 Temat postu: |
|
|
A w Internet Explorerze ? _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 22 Cze, 09 21:14 Temat postu: |
|
|
Dobra już bangla ściągnąłem jeszcze raz FF  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|