Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem z odpaleniem portalu :/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 20:55    Temat postu: Problem z odpaleniem portalu :/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy odpalę firefoxa i wpisuje adres www.terytorium126p.pl, wiesza mi całą przeglądarke. Muszę zamykać i odpalać jeszcze raz, ale kiedy wpisuje adres: www.terytorium126p.pl/forum wchodzi bez problemu. Nie mogę nic zrobić np. w profilu/koncie ponieważ w chwili przechodzenia na portal przeglądarka się wiesza. To ja mam już tak zrypanego kompa czy jest to problem natury technicznej. Inne fora i portale chodzą mi bez problemu... Confused
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na firefoxie działam i nic takiego mi isę neidzieje, jedyne co to zauwazam jakby czasem zwiechę tak po prostu łapał np przy zmianie stron, ale to może być spowodowane tym calym banerem z kroplą wody.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam przenośną wersję FF 3.0.11 i wszytko chodzi OK. Baner z kroplą czasem staje ale nie przeszkadza mi to w surfowaniu.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja za Chiny Ludowe nie mogę odpalić portalu Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 21 Cze, 09 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A w Internet Explorerze ?

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra już bangla Mr. Green ściągnąłem jeszcze raz FF Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński