Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problem z obrotkiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
bad boy gang

PostWysłany: Nie 15 Lis, 09 22:03    Temat postu: problem z obrotkiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie mam problem !bawię sie w swap na silniku vw polo . wszystko prawie gra .ostatnio kupilem zegary z ccs i niestety obrotomierz mi szwankuje co zrobic ?a wspomnę tylko ze upszednio były one w bobku z zwykłym silnikiem i po podłaczeniu i odpaleniu silnika obrotomierz głupieje
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 15 Lis, 09 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli były w zwykłym to jest przerobiony na 2 gary Wink
a co masz na mysli mówiąc głupieje ??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie pokazuje 2 x wiecej..
czyli
Stasiu126p napisał:
to jest przerobiony na 2 gary
Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No własnie gdy uruchamiam silnik powinien pokazywac gdzies ze 4000 obr/min poniewaz nie moge z gaznikiem dojsc do ładu. no ale mniejsza z tym.Uruchamiam silnik a obrotek wychodzi poza skale i pozniej spada na dwa tys a potem tak skacze wskazowka tak jak by cos niełonczylo .Dodam ze nie widze aby na plytce bylo cos widac ze niby bylo cos lutowane ja juz zgłupialem
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

silnik na wolnych powinien mieć ~900 obrotów, nie 4000 Wink
Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem ale moj nie pracuje na wolnych obrotach chwilowo ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie pokrecilem kabli impuls z cewki ma wychodzic z + czy minusa bo mysle ze z minusa ale nie jestem pewien
Mr. Green
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest taka opcja.
Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec jak pokreciłem to mogło tak byc ze obrotek zgłupial?
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

impuls z cewki to też plus, z tym ze w impulsie
może tak głupieć
Powrót do góry
bad boy gang

PostWysłany: Pon 16 Lis, 09 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety nawet jak podłacze do plusa na cewce to i tak nie trybi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński