Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem z logowaniem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
KuLaPL (Czeladź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 13 Maj, 08 21:13    Temat postu: Problem z logowaniem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

otóż tak:

nie moge sie zalogować na swoje konto na forum (na portalu bez problemu), po 100 razy wpisuje login i hasło i wyskakuje mi że moje hasło jest niepoprawne lub konto jest nieaktywne, lecz wystarczy abym kliknął "zapomniałem hasła" i jak wpisze swój login i hasło które dostaje w mailu loguje sie bezproblemowo.
Toć co z tego, jak następnego dnia od nowa całą historyjkę trzeba powtórzyć (włączone czyszczenie historii kompa co 24h + czasami przypadkowe kliknięcie w "wyloguj"), mail z nowym hasłem i dopiero mogę sie logować.
Tak z reguły raz - dwa razy dziennie.

Zmiana hasła w profilu nic nie daje, nawet po wylogowaniu się (login swój- hasło z maila) nie mogę sie zalogować na tym haśle ponownie, wymagana jest aktywacja konta i nowe hasło.

Nie mam oczywiście nic przeciwko ale krew mnie już zalewa

Gdy Świat Przestanie Się Zbroić, a W Wojsku Zabraknie Etatów, Broń Oddamy Na Złom a Trepów Do Domu Wariatów
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 13 Maj, 08 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hasła były różne, sprawdź teraz.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 14 Maj, 08 7:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z podziękowaniem, jak narazie działa

Gdy Świat Przestanie Się Zbroić, a W Wojsku Zabraknie Etatów, Broń Oddamy Na Złom a Trepów Do Domu Wariatów
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 14 Maj, 08 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. sprawdź to u mnie w wolnej chwili, bo i ja mam ten problem.. musze sie logować na portalu, aby móc zobaczyc 'co nowego' na forum...

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 09 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x sprawdz u mnie bo nie moge sie zalogowac na portalu ehhh na forum bez problemu a portal kiszka Ekhm...
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 02 Maj, 09 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawdźcie teraz!

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 03 Maj, 09 0:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Działa Smile

Jeju... chyba, z rok sie tak męczyłem Smile

PostWysłany: Nie 03 Maj, 09 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panowie nie wiem co się dzieje dzisiaj od samego rana (wczoraj tak nie było) takie mam zamulone forum ze strona włącza się chyba z 2 minuty i za każdym razem kiedy wchodzę na forum muszę się logowac.. Wam taż tak się pieprzy??? Evil or Very Mad
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 03 Maj, 09 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie pojawił się problem z logowaniem na portalu. Przez forum loguje się normalnie, ale na portalu nie chce. Po wpisaniu hasła pojawia się tylko banner a reszta się nie ładuje.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 03 Maj, 09 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LUKI napisał:
panowie nie wiem co się dzieje dzisiaj od samego rana (wczoraj tak nie było) takie mam zamulone forum ze strona włącza się chyba z 2 minuty i za każdym razem kiedy wchodzę na forum muszę się logowac.. Wam taż tak się pieprzy??? Evil or Very Mad

miałem to samo, teraz ustąpiło Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński