| Autor |
Wiadomość |
KuLaPL (Czeladź)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 13 Maj, 08 21:13 Temat postu: Problem z logowaniem |
|
|
otóż tak:
nie moge sie zalogować na swoje konto na forum (na portalu bez problemu), po 100 razy wpisuje login i hasło i wyskakuje mi że moje hasło jest niepoprawne lub konto jest nieaktywne, lecz wystarczy abym kliknął "zapomniałem hasła" i jak wpisze swój login i hasło które dostaje w mailu loguje sie bezproblemowo.
Toć co z tego, jak następnego dnia od nowa całą historyjkę trzeba powtórzyć (włączone czyszczenie historii kompa co 24h + czasami przypadkowe kliknięcie w "wyloguj"), mail z nowym hasłem i dopiero mogę sie logować.
Tak z reguły raz - dwa razy dziennie.
Zmiana hasła w profilu nic nie daje, nawet po wylogowaniu się (login swój- hasło z maila) nie mogę sie zalogować na tym haśle ponownie, wymagana jest aktywacja konta i nowe hasło.
Nie mam oczywiście nic przeciwko ale krew mnie już zalewa _________________ Czeladź Rally Team
Gdy Świat Przestanie Się Zbroić, a W Wojsku Zabraknie Etatów, Broń Oddamy Na Złom a Trepów Do Domu Wariatów |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Wto 13 Maj, 08 23:02 Temat postu: |
|
|
Hasła były różne, sprawdź teraz. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KuLaPL (Czeladź)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Sro 14 Maj, 08 7:21 Temat postu: |
|
|
z podziękowaniem, jak narazie działa _________________ Czeladź Rally Team
Gdy Świat Przestanie Się Zbroić, a W Wojsku Zabraknie Etatów, Broń Oddamy Na Złom a Trepów Do Domu Wariatów |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 14 Maj, 08 21:07 Temat postu: |
|
|
m.a.x.x. sprawdź to u mnie w wolnej chwili, bo i ja mam ten problem.. musze sie logować na portalu, aby móc zobaczyc 'co nowego' na forum... _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 27 Kwi, 09 0:26 Temat postu: |
|
|
m.a.x.x sprawdz u mnie bo nie moge sie zalogowac na portalu ehhh na forum bez problemu a portal kiszka  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sob 02 Maj, 09 14:38 Temat postu: |
|
|
Sprawdźcie teraz! _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 03 Maj, 09 0:32 Temat postu: |
|
|
Działa
Jeju... chyba, z rok sie tak męczyłem  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LUKI (Jarosław)

|
Wysłany: Nie 03 Maj, 09 16:32 Temat postu: |
|
|
panowie nie wiem co się dzieje dzisiaj od samego rana (wczoraj tak nie było) takie mam zamulone forum ze strona włącza się chyba z 2 minuty i za każdym razem kiedy wchodzę na forum muszę się logowac.. Wam taż tak się pieprzy???  _________________ Nie moc silnika lecz taktyka czyni z Ciebie zawodnika..
http://tuningsquadjaroslaw.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 03 Maj, 09 22:05 Temat postu: |
|
|
U mnie pojawił się problem z logowaniem na portalu. Przez forum loguje się normalnie, ale na portalu nie chce. Po wpisaniu hasła pojawia się tylko banner a reszta się nie ładuje. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Nie 03 Maj, 09 22:10 Temat postu: |
|
|
| LUKI napisał: | panowie nie wiem co się dzieje dzisiaj od samego rana (wczoraj tak nie było) takie mam zamulone forum ze strona włącza się chyba z 2 minuty i za każdym razem kiedy wchodzę na forum muszę się logowac.. Wam taż tak się pieprzy???  |
miałem to samo, teraz ustąpiło  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|