Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
PROBLEM Z LAMPAMI I KIERUNKAMI W MOIM MALUCHU

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
lizuk1990

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:37    Temat postu: PROBLEM Z LAMPAMI I KIERUNKAMI W MOIM MALUCHU Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, prosze pomozcie mi.... Otoy w moim maluchu traci sie lewa poyzczjna i cyasami kierunki.... Co zrobic??? Nie jest to wina ani bezpiecznika ani zarowek... Prosze pomozcie mi.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Wpisz w profilu skąd jesteś. //Demon126p
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oddaj go na złom

takie głupkowate odpowiedzi karane będą ostrzeżeniem //Kizar

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeczysc gniazdo zarówek i styki miałem taki przypadek u siebie a to pomogło
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie również traciło się lewe pozycyjne światło + mijania - proponuję sprawdzić "masę" (w moim przypadku okazało się że śrubka od "masy" sie obluzowała) ["masę" masz koło zbiorniczka płynu hamulcowego, za workiem na płyn do spryskiwaczy Smile]
lizuk1990

PostWysłany: Czw 10 Lip, 08 13:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo zaraz ide to sprawdzic
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński