Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problem z instalacją elektryczną

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 11 Lip, 08 18:24    Temat postu: problem z instalacją elektryczną Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem podczas jazdy zaczeło mi wariowac radio załączało sie i wyłączało potem mi zgasło auto całkowicie nie było wogóle prądu potem sie cos zmieniło zapaliły sie kontrolki z oleju i ładowania auto zapaliło i pojechało
co by to mogło zas sie sypac ?
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 11 Lip, 08 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może na sam początek sprawdź czy klema na akumulatorze nie jest poluzowana, bądź uszkodzona...

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 8:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sprawdziłem jak od razu zgasł i jest dobra i skrecona potem jechał normalnie bez zadnych cyrków Smile chyba mnie nie lubi Embarassed
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 10:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To sprawdź czy mase masz dobrą
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest masa dobra klema na aku jest dokrecona
tak sie zastanawiam czy nie spadło tam cos na styki bo to było chwilowe i potem wszystko wróciło do normy a cos sie z tyłu tłukło przez całą droge i przestało sie tłuc jak juz było po wszystkim
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tyłu? co za samochód ma aku z tyłu?

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla przykładu mercedes klasy c Smile cos spadło z tyłu i zgasł potem poszarpał i zapaliłem go normalnie
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 15:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To moze ci kabel ze świecy się jakoś zsunął i wcisnął spowrotem i dlatego go zdusiło
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m oze w kazdym razie jest dobrze pali na dotyk jezdzi teraz bez zarzutu i ncsie nie dzieje
wg mnie temat jest do zamkniecia
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 12 Lip, 08 18:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro wiesz co chciałeś wiedzieć to ...

... zamykam. //Lama
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński