Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem z elektryka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 30 Sty, 10 17:38    Temat postu: Problem z elektryka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam problem z pradem w moim malaczu. Dokladnie sprawa wyglada tak:
-swiatla dzialaja normalnie,
-gdy wlacze kierunki to boczne normalnie migaja, prodnie tez, a zamiast tylnych migaja mi swiatla drogowe,
-gdy wciskam stop, swiatla drogowe mocno przygasaja i zapalaja sie kierunki i swieca ciagle.

Coz to moze byc takiego??
Powrót do góry
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Sob 30 Sty, 10 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawdz czy z tyłu nie podpiołeś kostek na odwrut Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 30 Sty, 10 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie ze tam jest tylko jedna mozliwosc podpiecia kostki ;/ nie wiem jak to mozliwe ale przed remontem wszystko bylo w jak najlepszym pozadku. na bank musialem cos zle zlozyc tylko nie moge dojsc co Rolling Eyes
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 30 Sty, 10 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kostki od pająka dobrze podłączyłeś?

PostWysłany: Nie 31 Sty, 10 10:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi ci o te kostki po podszybiem z produ?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 31 Sty, 10 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sercio_20 tak Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 31 Sty, 10 16:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te sa dobrze bo jedna jest na 6 wsowek, druga jest na 4 i czerwona wiec idzie do czerwonej, i dwie biale po 4 wsowki i jak podlacze w jedenej konfiguracji to silnik pracuje ale sie wlasnie to wszystko co napisalem pierniczy. a jak je podlacze innaczej to silnik gasnie. podejrzewam ze gdzies musi mi sie robic zwarcie. jak dorwe tylko zderzak do tylu to lece do jakiegos elektryka i moze cos na to poradzi ;p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński