Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
problem z drzwiami

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
wycech (Maków Mazowiecki)

PostWysłany: Wto 15 Lut, 11 18:45    Temat postu: problem z drzwiami Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problem polega na tym, że nie mogłem usunąć sworznia w zawiasie drzwi lewych i ... postanowiłem usunąć diaxem zawias i wybić młokiem sworzeń i ZONK. sworzeń ni drgnął, wiec rozwierciłem miejsce w którym ów sworzeń był osadzony. I lipka bo po umieszczeniu nowego zawiasu i sworznia drzwi przesuneły się do tyłu i podczas zamykania trą o słupek. Macie jakiś pomysł jak wyjść z opresji czy już tylko nowe drzwi pozostały ?
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Sro 16 Lut, 11 1:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętam jak mój ojciec w 600 obspawywał i zaklepywał sworzeń. Z tego co pamiętam dało to efekt. Tyle że on nie bawił się w wymiane sworznia tylko kasował luzy na starym.
wycech (Maków Mazowiecki)

PostWysłany: Sro 16 Lut, 11 16:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no właśnie. Teraz zastanawiam się co zrobić żeby trochę cofnąć drzwi, co by mi nie obcieały słupka.
Powrót do góry
areseral (Kolno)

PostWysłany: Sob 19 Lut, 11 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi ostatnio wiatr powiał, na tyle mocno, że wyrwało ogranicznik i przy zawiasach obciera. Natomiast trochę już opadły i przy zamykaniu jest na zamku opór. I tu moje pytanie do was, czy powyższa metoda spawania zda egzamin?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński