| Autor |
Wiadomość |
wycech (Maków Mazowiecki)

|
Wysłany: Wto 15 Lut, 11 18:45 Temat postu: problem z drzwiami |
|
|
| Problem polega na tym, że nie mogłem usunąć sworznia w zawiasie drzwi lewych i ... postanowiłem usunąć diaxem zawias i wybić młokiem sworzeń i ZONK. sworzeń ni drgnął, wiec rozwierciłem miejsce w którym ów sworzeń był osadzony. I lipka bo po umieszczeniu nowego zawiasu i sworznia drzwi przesuneły się do tyłu i podczas zamykania trą o słupek. Macie jakiś pomysł jak wyjść z opresji czy już tylko nowe drzwi pozostały ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
kultowe@op (EL/ETM)

1994 Fiat 126
|
Wysłany: Sro 16 Lut, 11 1:17 Temat postu: |
|
|
Pamiętam jak mój ojciec w 600 obspawywał i zaklepywał sworzeń. Z tego co pamiętam dało to efekt. Tyle że on nie bawił się w wymiane sworznia tylko kasował luzy na starym. _________________ http://www.terytorium126p.pl/forum/blekitna-pchelka-t7102.html
Czarny Kruk ZSS OKMPM |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wycech (Maków Mazowiecki)

|
Wysłany: Sro 16 Lut, 11 16:41 Temat postu: |
|
|
| a no właśnie. Teraz zastanawiam się co zrobić żeby trochę cofnąć drzwi, co by mi nie obcieały słupka. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
areseral (Kolno)

|
Wysłany: Sob 19 Lut, 11 20:06 Temat postu: |
|
|
| Mi ostatnio wiatr powiał, na tyle mocno, że wyrwało ogranicznik i przy zawiasach obciera. Natomiast trochę już opadły i przy zamykaniu jest na zamku opór. I tu moje pytanie do was, czy powyższa metoda spawania zda egzamin? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|