Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Problem blokady konta na forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Agnieszka

PostWysłany: Pią 08 Gru, 06 14:08    Temat postu: Problem blokady konta na forum Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przytrafiła mi sie dosc niemiła sytuacja Confused a mianowicie zablokowało mi sie kono na forum. Rolling Eyes podejrzewam że przyczyną tego była próba zmian głównych danych w profilu forum co powodowało niezgodność kont między stroną a forum. objawem tego jest niemożność zalogowania sie na forum (pojawia sie pusty biały ekran) pomimo bezbłędnego logowania sie na stronie.blokada obejmuje również próbę wejścia na forum z zalogowanej strony (na forum sie wchodzi ale niezalogowanym).jeśli ktoś ma podobne problemy to zgłaszajcie to Maxxowi (jak widać moje konto udało mu sie odblokować) Smile

To osoby które Maxx prosi o kontakt jeśli pojawiły sie u nich jakiekolwiek problemy z kontem:
Cytos
okmju
szwagierek
Dr.Death
greg56163
Arczi126p
kaczor
SIDney
ignac2004
sławeko
diabeł
Kumorek
Scigany
bandzior
Maliniak
Reefox
Lilia_B
KaKiGT
kaczka
Peedro
Kalber6507
tazwaly

Pozdrawiam i życze jak naj mniej problemów
Powrót do góry
kielek (Białystok)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 10:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh mialem ten sam problem , wlasnie max go rozwiazal , takze radze puki co nie zmieniac maili i innyhc waznych danych , u mnie to wystapilo po zmianie maila
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co wy ?? ja zmieniłem maila juz jakis czas emu i no problem ... Cool
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zalozylem blokade, od dzis email i haslo zmieniamy przez strone w dziale "konto".

Member
Member

PostWysłany: Sob 30 Gru, 06 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez tak miałem ale M.a.x.x. wszystkim się zajoł i jest Ok Wink
Powrót do góry
mr. szczuraz
Gość
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 08 Wrz, 08 17:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mı zablokowalo konto pokazuje sıe napıs ınformacja ı pusto w srodku Evil or Very Mad

szczuraz
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 10 Wrz, 08 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nıeaktualne juz mı dzıala Cool

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 10:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmienscie cos z tym logowaniem wczoraj pol godziny spedzilem intensywnej walki z zalogowaniem sie , wiec tak wchodze na forum nie moge sie zalogowac mysle zmienilem hasło i nie pamiettam go wiec opcja zapomniał haslo i ziuuu na emaila ok otrzymuje haslo loguje sie i dupa, potem znowu i inne az wkoncu trzeba sie logowac na stronie www.terytorium126p.pl dopiero jestem na forum czy taka droga naprawde mosi byc ?????Rzenada
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 27 Sty, 09 16:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mariusz126p napisał:
Rzenada

żenada przez RZ to podwójna żenada Mr. Green
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński