Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Prawo Jazdy - kiedy zdaliście, przygody, kiedy zdacie :D
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 7:13    Temat postu: Prawo Jazdy - kiedy zdaliście, przygody, kiedy zdacie :D Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ot taki sobie temacik odnośnie prawka, ile już macie prawko,ile zrobiliście ~ km, za którym razem zdaliście, czy spotkały was jakieś przygody na egzaminie Smile jeśli temat wygaśnie to proszę o OT ;] pozdro
Powrót do góry
chybol (Skierniewice)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 9:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dooobra Smile prawko posiadam od pazdziernika 2004 prawko kategorii A i B, egzamin na B zdalem za 2 razem bo wredna baba wmawiala mi ze kierunkow nie wrzucilem na zawracaniu na 3 Ekhm... a egzamin na A za pierwszym razem Smile no i oczywiscie teorie tez za pierwszym razem:D hmmm ile kilometrow zrobilem uuu troche tego bedzie lacznie tego bedzie kolo 160tys. km , oczywiscie nie bobem Razz a przygody na egz no byly tylko troche by mi sie zeszlo zebym to wszyzstko tu napisal i rozrysowal zeby wszyscy zrozumieli Razz
Czerwony Smile

Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 9:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawko mam od 10 lat, zdałem za pierwszym razem.
Wtedy na egaminie trzeba było robić wszystkie manewry na placu (zatoczka, parkowanie przodem i tyłem, jazda po łuku przodem i tyłem, ruszanie z ręcznego, zatrzymanie na lini) no i oczywiście nie wyszła mi zatoczka ale egzaminator był zajęty bo jednocześnie egzaminował traktor i nie zauważył więc szybko poprawiłem Smile
Ile zrobiłe km Question No troszkę będzie biorąc pod uwagę że jakieś 8 lat pracuję non stop jako kierowca.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
szczaw (Białystok)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 9:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam od 2 lat prawko, zdałem za 3 razem. Ile przejechałem nie wiem Razz ale trochę tego będzie. Z przygód to tylko mało wypadku nie spowodowałem jak drugi raz zdawałem, gdyby nie egzaminator WORD stracił by jedną mikre Laughing Za pierwszym oblał mnie za to że za blisko się zatrzymałem skrzyżowania (trochę za pierwszy sygnalizator wyjechałem bo 15m dalej stał drugi).
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 10:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1994 rok...

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja prawko mam od 30-05-2008 Very Happy zdałem za 1 razem, zrobiłem z 4 tysiące dopiero...przygoda na egzaminie była...przy cofaniu na łuku skreciłem za szybko w prawo i tył grande przeszedł z 5cm obok słupka,na szczęście zorientowałem się i odbiłem w drugą stronę, wszyscy co mieli zdawać po mnie kopara że słupek zahaczę a tu nie! Very Happy reszta poszła z górki, jak na razie to mam tylko kat.B,potem może C...E...może A :p
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawko mam od maja zeszłego roku, zdane za 1 razem. Kilometrów ile przejechałem nie jestem w stanie zliczyć, szacuję coś pomiędzy 20-30tys. Moim kaszlunem jeżdżę dopiero od końcówki tegorocznych wakacji, więc przejechałem nim nie więcej jak 3500-4000km. W przyszłym roku chciałbym zrobić kat. A, w późniejszym czasie marzyłoby mi się mieć kat. D. Very Happy

Ostatnio zmieniony przez kaszlak_maniak dnia Wto 16 Wrz, 08 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
luki.kl (Łańcut/Rzeszów)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam od Grudnia 2007 kategori B zdane za pierwszym razem Razz i od jakichs 2 tygodni kat C zdane za drugim razem Razz Kilometrow tez juz sie troszke uzbieralo:D

Ostatnio zmieniony przez luki.kl dnia Wto 16 Wrz, 08 16:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 15:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

luki.kl napisał:
Ja mam od Grudnia 2008

dobry jesteś Surprised
Powrót do góry
MateuszC

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zdalem 18lipca dostalem 26 do ręki i od tamtej pory 3tyś dopiero.
Niestety za 1 razem sie nie udalo uderzylem w slupek na luku i bylo po robocie , za drugim razem poszlo pięknie 5minut na placu i 50minut na mieście
Powrót do góry
luki.kl (Łańcut/Rzeszów)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Franiu126p napisał:
luki.kl wrote:
Ja mam od Grudnia 2008

dobry jesteś Surprised

oj tam blad taki maly poprawilem Razz 2007 oczywoscie :X
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie by tak wyglądało od 2008 Mr. Yellow
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja idę na prawko w wakacje 2009. Obstawiam zdanie za 3 razem Laughing przejechałem w swoim życiu setki kilometrów za kółkiem Laughing Laughing
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 17:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kat. A i B od dwóch lat, na A zdałem bez najmniejszych problemów, na B zdałem dopiero za trzecim razem (dwa razy przekroczenie prędkości Razz ). Obecnie jestem w trakcie kursu C oraz E Wink Ile km Question Bardzo dużo, gdyż pracuję cały czas jako kierowca, prywatnie również dużo jeżdżę oraz (wstyd się przyznać) dwa lata samochodem i 7 lat motocyklami bez prawa jazdy Razz Za rok planuję zaczynać kat. D, żeby mieć komplecik Very Happy

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 17:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam na A i B
tylko ze na A za drugim podejsciem
zgasla mi dwa razy suk.. ehh Very Happy
a palny sa na C
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 18:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od 2000 roku
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 19:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Samochodem zrobiłem kilka tysięcy kilometrów.. prawa jazdy nie mam Crying or Very sad .. Jeszcze Twisted Evil

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 19:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd witaj w klubie Mr. Green chociaż ja mam niebawem państwowy praktyczny Smile

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 19:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam prawko kat. B od 25.10.2004, które zdałem za trzecim razem ( 1 - wmówił mi, że przepchnąłem pachołek, 2 - niebezpieczna jazda na łuku ( za szybko dla dziadka bo nie mógł nadążyć Laughing ) , kilosów narobiłem może ... nie liczyłem, ale na pierwszym malcu około 10 tyś, a na tym co jeżdżę teraz też już będzie coś koło tego.
Rekin gratuluję ambitnych planów co do kompletu, mam kilku znajomych co go mają i wielki szacun dla nich Smile

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plan bliski realizacji Very Happy Aczkolwiek kosztowny Wink

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam prawko od września 2003. Od tamtej pory zrobiłem ok. 40 tysi maluchem, ok. 15 tysi skodą i trochę tysi innymi samochodami. Ale i tak nie liczy się ilość km, tylko inteligencja Wink

A prawko zdałem za pierwszym razem, mimo, że egzaminator cały czas na mnie wrzeszczał.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od dwóch lat prawko mam. od 8 jeżdże maluchem. Już jako łepek dziadek mnie uczył sadzając na kolanach i heja przez wieś...przejechałem malutko...maluchem odkąd mam prawko może z 7 tys.
innymi autami hmmm... tysiąć ??

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 08 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja zdałem za 1 razem na kat. b mam od 27 wrzesnia 2007 czyli ani nie rok ;p malcem zrobiłem ok 4 tys a innymi autami kolo 2tys przygoda na egzaminie z rowerzystą gdy wgzaminator mnie podpuszczał zebym go ominął na podwójnej ciągłem Ekhm... ale sie nie dałem puscic w maliny Wink teraz wybieram sie na kat.c+e
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 08 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lipiec 2001
Za drugim razem.Na manewrach wylosowałem dwa razy to samo czyli parkowanie przodem i górka Mr. Green

W przyszłości A,bo ile mozna jezdzić bez Mr. Green

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 08 11:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja posiadam prawo jazdy kat. B - od 2 lat, C - od ok. roku (obecnie jestem w trakcie kursów na E)...
Jak dotąd to obydwa egzaminy udało mi się zdać za pierwszym razem (z tym, że prawko kat. B kosztowało mnie tylko 130zł bo wszystkie jazdy miałem za free w szkole - jeżdżąc godzinę wpisywali 2 albo 3 ale zawsze to za darmo Wink). hmm... kilometrów przejechałem sporo (głównie maluchem), nie licząc tych jak nie miałem jeszcze prawka)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński