| Autor |
Wiadomość |
HNT (MIKOŁÓW)

|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 17:46 Temat postu: Powstają nowe poszerzenia do mojej 900 i nie tylko... :) |
|
|
ostatnio zdecydowałem sie na poszerzki z laminatu, tylnie prototypy juz są, powstają przednie
mysle ze kilku chętnych sie na nie znajdzie, w sumie już są
oto dane techniczne:
-tylnie- 4cm szersze (licząc od seryjnego rantu FL)
-przednie-3cm szersze (licząc od rantu Fl)
poszerzki będą dostępne w formie połowy tylniego poszycia (jak na fotkach) i całego przedniego błotnika, (wersja droższa)
lub jako same poszerzki z kawałkiem przylegającego kołnierza co by mozna przynitowac do seryjnych blach (wersja tansza)
co do ostatecznej ceny- jak skończe to podam, powiem tylko ze nikit taniej nie zrobi
ostatnia misja mojego malara - robi jako model  _________________ silnik za plecami, napęd na tył, zwrotność, prawie jak F-18  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
ziomal (WrOcŁaW)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 18:50 Temat postu: |
|
|
| a będzie wersja do el'a?? bo widze że te tylnie są do fl/st z przetłoczeniami |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
HNT (MIKOŁÓW)

|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 23:08 Temat postu: |
|
|
na pewno beda tez do el...  _________________ silnik za plecami, napęd na tył, zwrotność, prawie jak F-18  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro 06 Gru, 06 15:30 Temat postu: |
|
|
Wszystko ładnie pięknie...
... ale tyłu nie wybacze!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
HNT (MIKOŁÓW)

|
Wysłany: Sro 06 Gru, 06 17:48 Temat postu: |
|
|
nie płacz za tyłem, bo maluszek stoi u mnie na placu tylko dlatego, ze jeszcze wg. niego robie te poszerzki... potem idzie na cmentarz, a poza tym... te swiatła nadal mi sie podobają , w nowym nie bedzie ich tylko dlatego, ze sa popekane a w dobrym stanie nie idzie ich znalezc juz  _________________ silnik za plecami, napęd na tył, zwrotność, prawie jak F-18  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LyszyK
![]() Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro 06 Gru, 06 19:06 Temat postu: |
|
|
| Daj znac jak beda dostepne do ELa i jaka bedzie ich cena |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nermack (żywiec) Prezes oddziału
|
Wysłany: Czw 07 Gru, 06 10:16 Temat postu: |
|
|
Ja bym sie tez skusil na poszerzki do el tylko interesuje mnie cena.
jesli bym brał to poszerzki z kawałkiem przylegającego kołnierza bo nie chce calego poszycia bocznego  _________________ [b] był 126p - 903ccm SPi [*]15.10.2007r
Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
siwydh (lodz)

|
Wysłany: Nie 10 Gru, 06 21:49 Temat postu: |
|
|