Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Poszukuje kontakt z właścicielem SAM-a.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
bing17 (Łódź)

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 11:34    Temat postu: Poszukuje kontakt z właścicielem SAM-a. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Poszukuję kontakt do właściciela/konstruktora samochodu SAM na bazie 126p. Samochód ten jest podobny do tego http://images2.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/a/a8/Aston_martin_126p.jpg tyle że tamten był czerwony. Samochód sam w sobie jest bardzo ciekawy, kiedyś jeszcze za czasów podstawówki widywałem go prawie codziennie, ale później już a ni razu, do czasu. Całkiem niedawno czekałem na autobus i ujrzałem znajomy widok Smile To był ten SAM. Czarna rejestracja z Piotrkowa, słychać silnik z Malucha. Jakby ktoś miał kontakt do właściciela tego samochodu to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam bing17.
Powrót do góry
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fotki tego wynalazku robione jakiś czas temu Pan który tym jeździł mówił że pod tym adresem z drzwi jest jakiś opis ale to było dawno, A teraz widzę że nie działa niestety
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To auto zostało zbudowane w serwisie Citroen Musielak u mnie w mieście, ta fotka jest jeszcze na terenie serwisu robiona. Tu jest wiecej fotek http://fiat126p.pl/index.php?action=galeria&galeria=46

A ten czerwony z Łodzi to chyba to, fotki chyba Mad Dogga są

Chyba był nawet gdzieś jakiś artykuł na jego temat z podanym imieniem i nazwiskiem wykonawcy, ale teraz nie moge tego znaleźć
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sr99 - to Maćka foty ??

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niewiem Razz Maciek je na FPM wstawiał
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stał blisko mnie ze 3 lata ale juz nie stoi
Powrót do góry
bing17 (Łódź)

PostWysłany: Pią 10 Kwi, 09 21:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sr99 tak to ten. Dzięki wielkie mam chociaż fotki Smile Jednak jakby ktoś znał właściciela albo miał do niego kontakt to proszę o pomoc.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński