| Autor |
Wiadomość |
bing17 (Łódź)

|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 09 11:34 Temat postu: Poszukuje kontakt z właścicielem SAM-a. |
|
|
Witam.
Poszukuję kontakt do właściciela/konstruktora samochodu SAM na bazie 126p. Samochód ten jest podobny do tego http://images2.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/a/a8/Aston_martin_126p.jpg tyle że tamten był czerwony. Samochód sam w sobie jest bardzo ciekawy, kiedyś jeszcze za czasów podstawówki widywałem go prawie codziennie, ale później już a ni razu, do czasu. Całkiem niedawno czekałem na autobus i ujrzałem znajomy widok To był ten SAM. Czarna rejestracja z Piotrkowa, słychać silnik z Malucha. Jakby ktoś miał kontakt do właściciela tego samochodu to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam bing17. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 09 22:14 Temat postu: |
|
|
fotki tego wynalazku robione jakiś czas temu Pan który tym jeździł mówił że pod tym adresem z drzwi jest jakiś opis ale to było dawno, A teraz widzę że nie działa niestety
   |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 09 13:39 Temat postu: |
|
|
To auto zostało zbudowane w serwisie Citroen Musielak u mnie w mieście, ta fotka jest jeszcze na terenie serwisu robiona. Tu jest wiecej fotek http://fiat126p.pl/index.php?action=galeria&galeria=46
A ten czerwony z Łodzi to chyba to, fotki chyba Mad Dogga są
Chyba był nawet gdzieś jakiś artykuł na jego temat z podanym imieniem i nazwiskiem wykonawcy, ale teraz nie moge tego znaleźć |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 09 20:37 Temat postu: |
|
|
Niewiem Maciek je na FPM wstawiał |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 09 20:38 Temat postu: |
|
|
| stał blisko mnie ze 3 lata ale juz nie stoi |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bing17 (Łódź)

|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 09 21:25 Temat postu: |
|
|
sr99 tak to ten. Dzięki wielkie mam chociaż fotki Jednak jakby ktoś znał właściciela albo miał do niego kontakt to proszę o pomoc. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|